Cristina Spatar asteapta barza: „Pana acum am luat 4 kg, sunt in grafic”

In sfarsit, cantareata si-a vazut visul cu ochii. Este din nou insarcinata! Vrea sa fie pe scena pana in ultima zi de sarcina, iar alaturi de fiul ei face mult sport. Sa aflam ce crede despre poftele din sarcina!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cristina Spatar asteapta barza: „Pana acum am luat 4 kg, sunt in grafic”
Cristina Spatar asteapta barza: „Pana acum am luat 4 kg, sunt in grafic”

In sfarsit, cantareata si-a vazut visul cu ochii. Este din nou insarcinata! Vrea sa fie pe scena pana in ultima zi de sarcina, iar alaturi de fiul ei face mult sport. Sa aflam ce crede despre poftele din sarcina!

CSID: Cum te mentii in forma? Esti atat de subtire, desi esti insarcinata.

Cristina Spatar: In primul rand, nu sunt atat de slaba. Fata de prima sarcina, am cu vreo 2 kilograme in plus pana acum. Incerc sa mananc cat mai sanatos posibil. Nu mananc paine si paste decat dimineata si multe fructe, legume si lactate in restul zilei. Si sunt cat mai activa. Ma aflu in plina promovare cu noul meu single si alerg de la o emisiune la alta, dar imi fac timp sa merg si la inot impreuna cu fiul meu, Albert.

CSID: Apropo, gatesti pentru Albert?

C.S.: Da, normal, imi face mare placere sa gatesc pentru ambii mei baieti – sotul si micutul Albert. Gatesc pentru Albert 3 mese si gustari si, in rest, ii dau laptic. Iar pentru Alin pregatesc micul dejun si cina.

CSID: Cat te-ai ingrasat la prima sarcina? Dar acum?

C.S.: La prima sarcina, am luat 16 kilograme, pe care le-am dat jos la 4 luni dupa nastere. La aceasta sarcina, pana acum am luat 4 kilograme si pot spune ca sunt in grafic, insa nu cred in zicala „Mananci cat poftesti pentru ca esti gravida”. Cred, mai degraba, ca este bine sa mananci cate putin din toate si cat mai sanatos posibil, normal cu poftele de rigoare (rade).

CSID: Cum te simti in aceasta sarcina?

C.S.: Foarte bine, sunt energica, tonica si pregatita pentru concerte. Vreau sa pot onora toate concertele pe care le-am promis, pana in ultima luna de sarcina.

“La noi în familie, micul dejun este cea mai importantă masă din zi. Dimineaţa, mâncăm multe fructe, cereale, dar şi produse de panificaţie. Eu încerc să iau cele mai multe calorii dimineaţa, astfel încât să am timp să le consum în restul zilei. Îmi place să mănânc în acelaşi timp cu Albert, fiul meu, fructe. Lui îi fac un fel de mâncărică cu baza de fructe şi cereale, iar eu le mănânc întregi.”


CSID: Stiu ca ai intampinat dificultati in a obtine o noua sarcina. Cum le-ai depasit?

C.S.: Cel mai mare sprijin pe care l-am avut si il am este faptul ca sotul meu a fost tot timpul langa mine. Ii multumesc si ma bucur ca acum, in sfarsit, vom avea si al doilea copil.

CSÎD: Cum s-a modificat programul tău de sport odată cu sarcina?

C.S.: Acum am voie să înot şi să mă plimb. Când nu eram însărcinată, făceam acasă exerciţii. Am o cameră plină cu aparate pentru sport. Alergam o oră pe bandă, în fiecare zi, în faţa televizorului.

CSÎD: Ce piesă promovezi acum?

C.S.: Sunt în plină promovare cu piesa “Come baby, come”. Este o melodie care deja are ecouri foarte bune şi se ascultă în cluburi. A fost compusă de John Puzzle, unul dintre cei mai talentaţi compozitori ai momentului.


Citeste si: Cristina Spatar va naste o fetita, in aprilie. Aida, Carolina sau Gratiela o va chema

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”