Ingrijire SPF, din cap pana in picioare

Lectia cremelor solare de calitate cu SPF ridicat aplicate cu regularitate ori de cate ori ne expunem la soare, ori de cate ori facem plaja sau am iesit din apa a fost insusita? Ei bine capitolul SPF nu s-a incheiat.
  • Publicat:
Ingrijire SPF, din cap pana in picioare
SPF din cap pana in picioare

Lectia cremelor solare de calitate cu SPF ridicat aplicate cu regularitate ori de cate ori ne expunem la soare, ori de cate ori facem plaja sau am iesit din apa a fost insusita? Ei bine capitolul SPF nu s-a incheiat. Urmeaza lectiile despre protectia solara ideala pentru par, ten si buze caci pentru a preveni neplacerile sau imbatranirea prematura, nici un centimetru din piele nu trebuie neglijat!

Cate dintre produsele cosmetice din beauty case-ul personal au factor SPF? In functie de raspun­sul dumneavoastra trebuie sa faceti sau nu o vizita la un magazin specializat. Mo­tivul pentru care ati avea nevoie? In zilele in care desi nu stati la plaja, petreceti mult timp in aer liber, un machiaj cu pro­duse cu factor SPF va face diferenta in timp atunci cand vine vorba despre calitatea pielii. La fel si o palarie sic.

Fondul de ten protector

Desi multe dintre cele care il au in trusa de frumusete renunta vara la serviciile sale, fondul de ten ar trebui sa fie un aliat al pielii si sa aiba factor de protectie solara. 15, 20, 30 sau chiar 40 poate fi indicele SPF. Asta pe langa calitatile de a matifia, de a acoperi imperfectiunile si de a ilumina.

Deci, efectele distructive ale razelor solare pot fi preintampinate zi de zi. Pentru persoa­nele care si atunci cand merg la plaja vor sa aiba un ten de portelan, exista creme pigment cu SPF ridicat. Totodata, acestea sunt indicate si persoanelor cu intoleranta la soare sau care au suferit operatii de piele (in situatia in care expunerea este inevitabila).

Ingrijirea buzelor

Nu este nevoie sa aducem in discutie doar aspectul senzualitatii atunci atunci cand vine vorba despre importanta ingrijirii buzelor. Pielea din aceasta zona este extrem de sensibila, iar vara, atat soarele, cat si vantul ii vin de hac. Un balsam de buze foarte hidratant cu factor de protectie solara aplicat cu regularitate zi de zi previne descuamarea lor. Cu cat mai mare este factorul de protectie, cu atat mai bine pentru buze.

Cod rosu pentru podoaba capilara

Soarele si baile in piscina sunt foarte placute, insa lasa urme atunci cand vine vorba despre culoarea parului natural sau colorat chimic. Serumuri speciale care hidrateaza fibra capilara si o feresc de efectele nocive ale razelor solare exista la multe dintre firmele specializate in ingrijirea capilara. Acestea sunt simplu de aplicat si fara clatire. In functie de culoarea parului, de faptul ca este vopsit sau nu, puteti alege produsele ce garanteaza pastrarea nuantei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân