Cum se recunoaste o femeie cu un libido crescut

Femeile nimfomane se machiaza, se imbraca, mananca si muncesc gandindu-se numai la sex. Insa se spune ca termenul "nimfomana" a fost inventat de barbati pentru a-si proteja ego-urile.
  • Publicat:
Cum se recunoaste o femeie cu un libido crescut

Barbatii aflati in cautarea unei femei cu care sa-si satisfaca toate fanteziile sexuale, ar trebui sa citeasca cu atentie. La fel si femeile care vor sa stie in preajma cui sa nu-si lase iubitii, respectiv sotii. Pentru ca femeile a caror sexualitatea nu are limite pot fi distractive, dar pot fi si extrem de periculoase.

Nimfomania sau hipersexualitatea reprezinta dorinta nestavilita de a face sex. Termenul se foloseste numai in cazul femeilor niciodata satisfacute din punct de vedere sexual, dependente de relatiile intime.

Cum distingi o astfel de femeie?

Ei bine, exista cateva indicii care le dau de gol: femeile nimfomane se machiaza, se imbraca, mananca si muncesc gandindu-se numai la sex. Ele nu reusesc sa aiba relatii de durata decat in cazuri exceptionale, cand partenerul reuseste sa le satisfaca pe deplin, lucru deloc simplu.

Nu se implica emotional, iar sexul cu ele este impersonal, lipsit de sentimente. Se plictisesc repede de barbatii din viata lor si, in ciuda faptului ca au orgasme multiple, la un moment dat nu se mai simt satisfacute.

O astfel de femeie este hiperactiva sexual si impulsiva, singura activitate care ii starneste cu adevarat interesul este sexul, respectiv masturbarea.
Problema reala sau inventie pur masculina?

Se spune ca termenul „nimfomana” a fost inventat de barbati pentru a-si proteja ego-urile. Ce are a face una cu alta? Ei bine, barbatii cu dorinta sexuala puternica sunt considerati a fi pasionali, amantii ideali, in timp ce o femeie cu apetit sexual peste medie este catalogata drept nimfomana, usuratica.

Asta pentru ca reprezinta o adevarata amenintare pentru barbatii care au tulburari de erectie, pentru cei care se simt insultati de nevoia lor continua de satisfactie sexuala si pentru cei care nu reusesc sa tina pasul cu ele.

Cand hipersexualitatea isi pierde hazul?

Chiar daca uneori poate fi distractiva, nimfomania are si o latura intunecata, ca orice alta dependenta. Asta pentru ca duce la relatii sexuale de incontrolabile, promiscue, neprotejate, cu consecinte fatale.

Din punct de vedere emotional, o astfel de femeie poate fi mereu apatica, poate suferi de incapacitatea de a-si exprima sentimentele, suprimate de o sete sexuala iratioala.

La un moment dat, nici orgasmele fara numar nu o mai pot tine langa un singur barbat intrucat in scurt timp de la debutul relatiei va fi doborata de o plictiseala apasatoare si va incepe sa caute altceva.

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Tehnici subliminale de seductie
Tehnici subliminale de seductie
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân