Excita-ti partenerul cu mici obraznicii

Muscaturile sunt printre cele mai sexy si mai incitante gesturi pe care cei doi parteneri le pot face. Femeile sunt foarte excitate cand partenerii le musca in momentul ejacularii
  • Publicat:
Excita-ti partenerul cu mici obraznicii
Excita-ti partenerul cu mici obraznicii

Vrei sa atingi un nou nivel in viata sexuala? Uita de gesturile tandre si romantice. Poti apela in schimb la niste practici sexuale ingenioase si cat se poate de excitante!

Muscaturile
Sunt printre cele mai sexy si incitante gesturi pe care poti sa le faci pentru partenerul tau. Trebuie facute cu multa delicatete si in locuri bine alese. Gatul, umerii sau urechile lui sunt perfecte pentru caldura degajata de respiratia ta, asa ca apropie-ti buzele si dintii de pielea lui si incepe sa o strangi usor.

Pentru o femeie, acest gest facut de partenerul sau este cu atat mai eficace daca momentul ales este cel al ejacularii.

Alternarea senzatiilor de cald si rece
Schimbarile de temperatura stimuleaza si excita nervii. Asa ca, daca vrei sa iti innebunesti partenerul, alterneaza aceste senzatii, mai ales pentru saruturile pe corp sau pentru sexul oral. Treci de la ciocolata fierbinte la un pahar de vin rece sau chiar un cub de gheata. Totul, cu conditia sa nu devina inconfortabil!

Suptul degetelor
Chiar daca la prima vedere pare un gest nu tocmai placut, ei bine, in timpul sau inaintea actului sexual este cat se poate de excitant. Gestul este foarte senzual si intim si face aluzie directa la sexul oral. Asa ca, pune-l in practica lent, cu multa pasiune si nu uita sa iti treci buzele si intre degete, unde se gasesc cele mai sensibile zone.

Mancatul senzual
Gandeste-te cat de placut poate fi sa mancati impreuna un bob de strugure pe care l-ai trecut mai intai pe corpul partenerului. Sau sa il treceti de la unul la altul, cu ajutorul buzelor. Fructele, frisca, ciocolata va pot improspata si indulci senzatiile din timpul sexului. Iar daca va folositi corpurile pe post de platouri, rezultatele sunt incendiare!

Palma peste fund
Pentru multi barbati acest gest este de-a dreptul excitant! Si pentru femei poate fi la fel, cu conditia de a nu fi practicat prea des si cu tente violente. Atingerea brusca si sunetul creat in urma contactului cu fundului partenerului intensifica placerea si dorinta sexuala.

Tu ce parere ai de aceste gesturi sexuale? Le-ai pune in practica?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iata reteta mariajului perfect
Iata reteta mariajului perfect
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”