Cele mai bune 5 sfaturi anti-rutina in dormitor

Intrati in pielea celor mai incitante cupluri din cinema si jucati-va rolurile cat mai bine! Puteti fi Angelina Jolie si Brad Pitt (D-l si d-na Smith), Julia Roberts si Richard Gere (Frumusica)
  • Publicat:
Cele mai bune 5 sfaturi anti-rutina in dormitor
Cele mai bune 5 sfaturi anti-rutina in dormitor

Nu lasati stresul si rutina sa patrunda in dormitor! Scapati de plictiseala, de monotonie si de oboseala prin revitalizarea continua a vietii in doi! Noi va dam cele mai bune trucuri, voi puneti-le in aplicare!

1. Interzis la pat
Patul este culcusul perfect pentru… somn! Asa ca, stabiliti o perioada de timp in care patul sa fie interzis pentru sex. Pe masa din bucatarie, la dus, pe podea, in picioare – aveti atat de multe optiuni, nu-i asa?

2. Un nou sezon, alta garderoba
Vine sezonul rece si, ca orice femeie care se respecta, trebuie sa iti schimbi garderoba. Nu uita sa iti schimbi si lenjeria intima cu una mai provocatoare si mai incitanta la atingeri. Matase, dantela, casmir, dresuri, jartiere, corsete sau chilotei tanga, lenjeria intima pentru femei este atat de diversificata!

3. Weekend liber pentru iubire
Planificati-va un weekend doar pentru voi doi. Fara griji, fara copii, fara telefoane de la parinti sau serviciu! Plecati intr-un loc special pentru voi, care va trezeste amintiri frumoase. Bineinteles, la hotelul la care va cazati – libertate totala.

Nu mai sunteti in propriul camin, unde jucati rolul unei familii serioase si responsabile. Aici sunteti doar doua fiinte care se iubesc si care vor placere. Asa ca, treceti la treaba!

4. Mergeti la o plimbare cu masina
Ce-ar fi sa va urcati in masina si sa va opriti in primul loc retras si sigur pe care il vedeti, in care sa parcati si sa nu fiti deranjati de nimeni. Sexul in masina este foarte hot si cu siguranta, de fiecare data se va dovedi a fi o experienta de neuitat.

5. Fiti eroii filmelor de dragoste preferate
Intrati in pielea celor mai incitante cupluri din cinema si jucati-va rolurile cat mai bine! Puteti fi Angelina Jolie si Brad Pitt (D-l si d-na Smith), Julia Roberts si Richard Gere (Frumusica), Billy Cristal si Meg Ryan (Cand Harry a intalnit-o pe Sally), Kim Basinger si Mikey Rurke (9 saptamani si jumatate).

 

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”