Sex sa fie, dar cu lumina aprinsa!

Pe langa toate acestea, stimularea vizuala este mult mai puternica pe masura ce cantitatea de lumina este mai mare, astfel incat sexul poate fi mai intens, orgasmul mai puternic
  • Publicat:
Sex sa fie, dar cu lumina aprinsa!
Sex sa fie, dar cu lumina aprinsa!

Sexul a devenit in dormitorul vostru o rutina ce se desfasoara mecanic, pe intuneric? Ai uitat deja cum arata trupul partenerului tau in miscare? Iata cateva idei care sa va convinga ca e timpul sa aprindeti lumina!

Sex la lumina lumanarilor

Sexul la lumina lumanarilor a devenit un cliseu asa de rasuflat, incat nimeni nu-l mai practica. Pacat, am zice noi, este probabil cel mai romantic, senzual si special! Lumanarile imprastie o lumina calda, pot fi mai multe sau una singura, aromate, de diferite forme si culori, insa cel mai important este ca definesc siluetele trupurilor celor doi indragostiti intr-un mod cu totul aparte.

In plus, toate imperfectiunile corporale sunt sterse, iar ochii capata o noua stralucire. Sexul la lumina lumanarilor este ideal pentru persoanele timide si pentru cele romantice.

Sex cu lumina aprinsa

Daca becul din tavan arunca o lumina mult prea agresiva in camera, iar voi nu va mai puteti concentra asupra actiunii, puteti sa folositi o veioza. Pentru un plus de inspiratie, luati veioza de pe noptiera si gasiti-i un alt loc, de unde sa poata crea o atmosfera mai speciala.

De asemenea, anumite lampadare sunt special concepute sa creeze o atmosfera cat mai provocatoare in camera pe care o lumineaza. Mai aveti la dispozitie spoturile, neoanele sau jucati-va cu o lanterna sub asternuturi!

Sex la lumina zilei

Lumina zilei este clara, curata, calda la apusul soarelui, agresiva in timpul zilei, intunecata inainte de furtuna, sexi pe inserat. Uneori casa poate fi invadata de lumina, alteori se impleteste discret prin anumite unghere. Alegeti momentul dupa cum aveti chef. Atmosfera este asigurata natural!

Din ce in ce mai multe dovezi stiintifice sprijina ipoteza potrivit careia lumina ne afecteaza starea de spirit mai mult decat suntem noi constienti. Un anumit tip de iluminare ne face sa ne simtim mai activi, alta ne relaxeaza si induce somnul.

Lumina zilei este de asemenea necesara pentru activitatea normala a hormonilor si previne instalarea starilor de depresie. Pe langa toate acestea, stimularea vizuala este mult mai puternica pe masura ce cantitatea de lumina este mai mare, astfel incat sexul poate fi mai intens, orgasmul mai puternic.

Ati aprins deja lumina?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Contrastele se atrag
Contrastele se atrag
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”