Slabeste cu ajutorul inghetatei!

Daca cuvantul "dieta" te pune pe fuga, afla ca exista si metode mai placute prin care sa pierzi kilogramele mult nedorite! Un exemplu ar fi regimul pe baza de inghetata.
  • Publicat:
Slabeste cu ajutorul inghetatei!
Slabeste cu ajutorul inghetatei!

Daca cuvantul "dieta" te pune pe fuga, afla ca exista si metode mai placute prin care sa pierzi kilogramele mult nedorite! Un exemplu ar fi secretul italienilor: regimul pe baza de inghetata. Pare incredibil insa chiar poti slabi alintandu-ti papilele gustative!

Valorile nutritionale ale inghetatei

In acest regim, inghetata este un aliment ce inlocuieste cu brio o masa usoara. Avand in vedere ca are drept ingrediente lapte si zahar, uneori si crema sau oua, aceasta are un aport destul de semnificativ de proteine, zaharuri simple, fosfor si calciu.

Variantele fructate nu au lapte, insa au zahar si pulpe de fructe, adica fibre si vitamine.

Un cornet cu doua cupe de inghetata de fructe are un aport in medie de 120 de calorii (atentie mare insa: aceeasi cantitate contine 190 de calorii daca este cu ciocolata). Daca elimini cornetul, iti diminuezi aportul caloric cu 15%.

Regim de 1300 de calorii pe zi

Acest regim italian iti aduce un aport de 1300 de calorii pe zi si iti permite sa mananci inghetata fie ca pe o gustare, la amiaza, fie ca desert, dupa masa de seara. Meniurile care o insotesc trebuie sa fie foarte bogate in legume si fructe.

Pentru a pierde intre 2 si 4 kilograme, tine-l timp de 7 zile consecutiv, dupa care continua cu o alimentatie mai bogata in calorii, dar echilibrata. 

Nu tine acest regim niciodata mai mult de 7 zile fara sa vorbesti mai intai cu medicul tau de familie!

Ca sa iti sarim in ajutor in legatura cu alegerea inghetatei care iti va insoti regimul, ai mai departe o lista de calorii:

– Un bol de inghetata cu crema: 60g = 72 cal.
– Un bol de inghetata cu ciocolata si lapte: 80 g = 188 cal.
– Un cornet cu 3 cupe de ciocolata, vanilie si capsuni: 110 g= 255 cal.
– Un cornet cu 3 cupe de: lamaie – 140 cal, afine – 151 cal, capsuni – 153 cal, pepene – 160 cal, fistic – 211 cal, vanilie – 219 cal, ciocolata – 291 cal, nutella – 326 cal.

Ce poti manca pe langa inghetata?

Lapte, cereale integrale, salate, ton, carne de pui sau de vita in cantitati mici (100 g), paste si in rest, multe fructe si legume.

Avand in vedere ca este vara, acest regim va fi o placere absoluta pentru corpul tau!

Citeste si Gusta din binefacerile capsunilor

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beneficiile consumului de peste
Beneficiile consumului de peste
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”