Revitalizeaza-ti viata sexuala!

Doggy style ofera o perspectiva la scara exacta asupra organelor genitale, ceea ce poate fi jenant pentru femeile ceva mai sfioase.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Revitalizeaza-ti viata sexuala!
Revitalizeaza-ti viata sexuala!

Viata ta sexuala este un dezastru si recunosti ca buba e chiar lipsa de incredere in propria persoana de care suferi? Iti dam cateva sfaturi simple care sa te ajute sa-ti revitalizezi relatia, inainte sa fie prea tarziu!

Doggy style, cu nerusinare!

Aceasta pozitie sexuala este una dintre cele mai mari provocari pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos. Asta pentru ca o gasesc umilitoare si mult prea nerusinata. E adevarat, doggy style ofera o perspectiva la scara exacta asupra organelor genitale, ceea ce poate fi jenant pentru femeile ceva mai sfioase.

Stinge lumina, daca asta te face sa te simti mai confortabil si-ti sporeste increderea in tine. Si nu-ti mai face probleme inutile: iubitul tau nu o sa te paraseasca dezgustat de privelistea oferita, ba din contra, va fi teribil de excitat.

Il vei face sa se simta ca un rege, iar tu te-ai putea alege cu un orgasm de zile mari, intrucat penetrarea este destul de profunda.

Sex oral ca o profesionista?

Ei, as! Multe dintre femei isi inchipuie ca barbatii sunt extrem de pretentiosi atunci cand solicita o stimulare orala, ca se asteapta la tehnici miraculoase, gatlejuri imposibil de adanci si, in general, lucruri ireale pe care le vad in filmele pentru adulti.

Adevarul este ca da, in fanteziile lor toate acestea prind viata, insa in realitate sunt ceva mai intelegatori. Atunci cand iti stimulezi oral iubitul, cea mai importanta este pasiunea cu care o faci, nicidecum tehnica.

Desigur, si aceasta din urma conteaza, insa cata vreme nu-ti scoti dintii la inaintare nu ai cum sa dai gres.

Nu te teme sa-l refuzi daca esti obosita

Exista momente in care te simti cu adevarat obosita si iti este imposibil sa faci fata unei experiente amoroase. Nu ai de ce sa fortezi lucrurile, doar de dragul partenerului. Si nu ai de ce sa te temi ca un refuz (justificat, de altfel!) ar putea dauna relatiei voastre.

Nu este nimic rau in a sari o din cand in cand peste datoriile conjugale. Culcati-va devreme, astfel veti fi odihniti si in stare perfecta pentru urmatoarea seara.

Sau, daca simti ca ti-ai lasat iubitul nesatisfacut si te incearca un sentiment de vina, ai putea sa-l surprinzi la primele ore ale diminetii cu un sex salbatic.

Nu mai este de mult un secret faptul ca sexul este o parte esentiala intr-o casnicie. Dar ce se intampla cand unul dintre parteneri isi pierde interesul? Studiile au aratat ca astfel de cupluri risca sa se destrame- dupa bani, sexul este al doilea motiv de cearta intr-un cuplu.

Indiferent cat de multe te iubeste partenerul tau si cat de mult doreste sa te satisfaca, este posibil sa nu aiba niciodata acelasi apetit sexual ca si tine. Nu este rezonabil sa crezi ca partenerul tau este dispus sa faca sex de fiecare data cand iti doresti tu. Acest lucru nu este posibil si trebuie sa il accepti, chiar daca iti este destul de greu. Un semnal de alarma este tras atunci cand acest lucru se intampla atat de des incat esti foarte nefericita si nesatisfacuta de viata ta sexuala.

Varietatea, cheia pasiunii
Poate ca viata ta sexuala a intrat intr-o etapa caracterizata in principal de rutina. Plictiseala este inamicul numarul unu al unei relatii sexuale. Chiar si o persoana cu un libido destul de mare se plictiseste daca de fiecare data se intampla aceleasi lucruri. Daca asta iti suna destul de cunoscut, poate ca este timpul sa-ti condimentezi putin viata sexuala.

Trebuie sa fii creativa si sa eviti plictiseala sexuala. Incearca ceva nou, inchiriaza o camera la un hotel, experimenteaza pozitii noi, cumpara lenjerie sexy, incearca baile fierbinti, lumanarile parfumate sau masajul. Renunta la inhibitii.

Cand nimic nu functioneaza, sinceritatea este solutia
Se intamlpa uneori ca intr-un cuplu unul dintre parteneri sa fie atat de nesatisfacut de relatia sa sexuala incat decide sa aiba o aventura sau chiar sa renunte la relatie. Probabil ca si tu te-ai gandit la aceste alternative. Aventurile si divortul sunt solutii destul de radicale.

Chiar daca o aventura te satisface temporar (ceea ce se va intampla pentru ca noutatea este un afrodiziac excelent), pe termen lung nu va face altceva decat sa aduca si mai multe probleme si sa produca suferinta. Placerea pe care o obtii nici nu se compara cu suferinta provocata partenerului tau. Relatiile extraconjugale iti distrug viata de cuplu, si chiar daca relatia ta rezista, durerea provocata partenerului nu poate fi masurata.

Nici divortul nu este o solutie buna.
Distruge familiile pentru totdeauna. In afara de asta, daca fugi de probleme in loc sa le rezolvi nu vei face altceva decat sa agravezi lucrurile. Chiar daca vei gasi un partener care sa te satisfaca din punct de vedere sexual, cum nicio relatie nu este scutita de probleme, acestea vor aparea mai devreme sau mai tarziu. Ideea de baza este aceea ca nu poti fugi la nesfarsit. Incearca sa rezolvi problemele impreuna cu jumatatea ta.

Nu lua o decizie radicala inainte de a-i spune clar persoanei iubite care sunt problemele tale. Explica-i ce se va intampla daca nu se schimba nimic. Nu ameninta, foloseste argumentele. Nu acuza si nu critica. Spune-i calm ca din cauza diferentelor dintre voi doi esti atat de nefericita incat te-ai gandit si la optiunile de mai sus.

Explica-i ca nu este o amenintare, ci este o consecinta a ceea ce simti. Dupa ce ati discutat aceasta problema, asteapta sa vezi care este reactia partenerului tau.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”