Iata ce femei ii enerveaza pe barbati, in pat!

afla care sunt femeile ce reusesc sa le taie barbatilor poftele trupesti
  • Publicat:
Iata ce femei ii enerveaza pe barbati, in pat!
Iata ce femei ii enerveaza pe barbati, in pat!

Exista gesturi care le-ar putea taia pana si barbatilor pofta de sex. Nu crezi? Citeste si afla care sunt femeile ce reusesc sa isi enerveze peste masura partenerii, in pat:

Stanele de piatra

Ce ii enerveaza cel mai mult pe barbati sunt acele femei care se intind pe pat si asteapta. Asteapta ca barbatul sa isi inceapa numarul, stau linistite pe toata perioada “reprezentatiei”, au pretentia ca numai el sa munceasca, iar la final ii servesc o grimasa plictisita. Barbatii isi doresc femei active in pat, chiar si atunci cand ei sunt deasupra. Asadar renunta la atitudinea de printesa si fa putina atmosfera: zgarie-l, zvarcoleste-te, spune-i ca iti place, spune-i ce ai vrea sa-ti faca.

Fara imaginatie

Din aceeasi categorie descrisa mai sus sunt si femeile care nu isi dezmiarda partenerii. Ce ii plictiseste foarte tare si le taie elanul este o femeie concentrata strict pe zona superioara a trupului, zgarcindu-se sa-i ofere sarutari decat pe buze, gat si urechi. Asadar, nu omite restul corpului, este la fel de sensibil: pieptul, bratele, soldurile, picioarele. Cine stie ce zona erogena ascunsa ai sa descoperi!

Fara initiativa

Unele femei – de moda veche, sa recunoastem! – considera total nepotrivit sa ia initiativa in pat. Oricat de mult si-ar dori sa faca sex, ele niciodata nu o vor cere partenerului, nu il vor starni, nu vor prelua conducerea si nici nu vor stabili pozitia in care se vor desfasura “lucrurile”. Daca nu vrei sa se sature la un moment dat de rolul initiatorului, ia taurul de coarne. Ce-ar fi sa incepi chiar din seara aceasta?

Prea tacute

Ei, nu e cazul sa tipi de placere sa va stie toti vecinii. Dar nici sa iei pozitia mutului, pentru ca el nu va sti ce sa faca. Ghideaza-l, arata-i daca iti place ce iti face, pentru ca el sa stie ce are de facut in continuare. Daca nu-i oferi un feedback, cu siguranta data viitoare tot nu va sti ce are de facut. In plus, gemetele tale il vor excita incredibil!

Conservatoare

Adica cele care nu vor sa iasa dintr-un tipar: “doar la noi acasa, doar in patul nostru, doar in pozitia misionarului. Bine, duminica ai voie sa stai tu dedesubt!” Sa nu te miri daca intr-o zi ai sa descoperi in telefonul iubitului tau un numar nou. Este al amantei, o femeie deschisa la experiente noi, lipsita de inhibitii, doritoare de aventura. Asa ar trebui sa fii si tu!

Neinspirate…

… cand vine vorba despre mica discutie de perna. Daca incepeti sa faceti sex, iar tu nu te mai opresti cu palavrageala, ba despre o prietena, ba despre ce pantofi iti doresti, ba ca ai mancarea pe foc, o sa-si piarda rapid erectia.

Mult prea pretioase

Sexul este plin de pasiune, animalic si murdar. O sa-l enervezi cumplit daca il intrebi cand s-a spalat ultima oara pe maini inainte sa te atinga, daca ii dai mana la o parte atunci cand vrea sa te mangaie in anumite zone, ii interzici categoric sa isi plimbe mainile pe unde vrea. In plus, imediat ce ati terminat, sari din pat ca arsa si te duci la dus, schimbi asternuturile, il trimiti sa se spele. Daca distrugi atmosfera erotica, o sa-si inchipuie ca are alaturi un soi de nevasta agasanta.

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”