Imbraca-te pentru succes la sex!

Uneori, trucurile mici in ceea ce priveste hainele pe care le imbraci - sau dezbraci - sunt si cele care te transforma intr-o bomba sexy. Amesteca si potriveste cateva dintre sfaturile noastre si sansele sunt destul de mari ca...
  • Publicat:
Imbraca-te pentru succes la sex!
Imbraca-te pentru succes la sex!

Uneori, trucurile mici in ceea ce priveste hainele pe care le imbraci – sau dezbraci – sunt si cele care te transforma intr-o bomba sexy. Amesteca si potriveste cateva dintre sfaturile de mai jos si sansele sunt destul de mari ca hainele despre care vorbeam sa nu stea pe tine prea mult. Nici ca ti-ai dori sa fie asa!

Investeste in cateva perechi de bikini negri
Deja stii ca rochia neagra este o componenta esentiala in garderoba oricarei femei. Ei bine, iata un alt lucru esential: un slip minuscul din dantela neagra. Acum nu va mai fi o pierdere sa te dezbraci de minunata rochie pentru ca vei avea alt motiv cu care sa te mandresti.

Poarta haine care spun: “rasfata-ma”
Matase, piele de caprioara, casmir, blana artificiala. Spre deosebire de bumbacul obisnuit, aceste materiale se simt extraordinar pe piele si imbie la mangaieri. E doar o metoda foarte simpla de a-l face pe iubitul tau sa stea cu mainile numai pe tine!

Bazeaza-te pe liner
Un liner negru usor estompat = dorinta sexuala mocnita. Incearca! Apoi uita-te in oglinda. Simti ca ai vrea sa faci ceva foarte, foarte obraznic in seara asta? Asa ne-am gandit si noi…

Pune pret pe mainile tale
Manichiura face din mainile obisnuite adevarate instrumente de seductie. Dintr-o data, fiecare gest pe care-l faci pare fermecator. Fiecare obiect, fiecare persoana sau parte a corpului pe care o atingi, capata trasaturi mai senzuale.

Poarta rosu
Exista un motiv pentru care culoarea rosie a fost aleasa pentru semnele (in special cele de circulatie) de oprire. Este o culoare care pur si simplu “te aresteaza”. Poarta o rochie rosie, pantofi rosii, orice de culoare rosie si te va face sa te simti incredibil de fierbinte!

Aplica-ti rujul in fata lui
Desi un truc de moda veche, putini barbati ii pot rezista. Cum ar putea? La urma urmei, pui in centrul atentiei buzele tale delicioase intredeschise… Si la ce ar putea duce cu gandul un asemenea gest?

Poarta animal print
Chiar si cel mai mic accent, o esarfa leopard sau o curea zebra, te va face sa te simti un pic mai salbatica. Evident, promiti sa nu musti. Nu tare!

Incearca hainele lui
E ceva foarte sexy la o femeie care poarta camasa alba a iubitului. O fi contrastul dintre gulerul rigid si pielea ta delicata? Faptul ca iti marchezi ispititor teritoriul?

Felul in care camasa deschisa, cu exceptia unui nasture amplasat strategic, iti atinge in treacat coapsele si acopera doar atat cat e nevoie si nimic mai mult? Nu stim si, sincer, nici nu ne pasa. Dar cu siguranta functioneaza!

Surprinde-l cu o jartiera
Nu ai mai purtat una de la nunta? Atunci e timpul sa ii pregatesti o mica supriza iubitului tau. Te vei transforma intr-o femeie fatala dintr-un film al anilor ’40. Si poate ca si el isi va intra in rol…

In urmatoarea seara cand iesiti in oras, aseaza-i palma sub fusta ta doar atat cat sa simta micul tau cadou. Un gand sexy ii vei starni in cap!

Poarta tocuri inalte… si nimic altceva
Cand te dezbraci intr-o seara, scoate tot in afara de pantofii cu toc. Plimba-te neglijent ca si cum ai uitat sa te descalti si ai sa vezi cum iubitul tau se va napusti asupra ta.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”