Aventurierii sunt cei mai buni amanti!

Nu toti barbatii care se preteaza la aventurile de-o noapte au si stofa de amanti. Crezi ca stii sa satisfaci o femeie? Citeste mai jos...
  • Publicat:
Aventurierii sunt cei mai buni amanti!
Aventurierii sunt cei mai buni amanti!

Sexul ocazional nu mai este un subiect tabu. Se practica! Dar pun pariu ca nu stiai ca nu toti cei care se preteaza la aventurile de-o noapte au si stofa de amanti. Hai sa-i dam in vileag!

1. Amicii sexuali

Acesti barbati sunt victime ale unei crize existentiale emotionale pe care, in mod firesc, o neaga complet. Ei incearca sa aiba relatii sexuale cu cat mai multe femei sperand ca asta ii va face sa se simta mai bine. Relatiile intime cu ei sunt reci, distante, fara emotii, ei folosindu-se de corpul partenerei pentru a ajunge la orgasm. Placerea ei este complet neimportanta.

Altfel spus, sunt amanti groaznici. Cand faci sex cu un astfel de tip ai o senzatie de goliciune. Cu siguranta este o experienta pe care nu ti-ai mai dori sa o repeti. Desi acesti barbati merg pe convingerea ca vor doar sex, traiesc de fapt in negare.

2. Pseudo-partenerii

Fie nu au avut parte de prea mult sex ocazional, fie tocmai au incheiat o relatie importanta, pseudo-partenerii cauta conexiuni cu o femeie, in ciuda faptului ca incearca sa se convinga ca nu au nevoie decat de sex.

De fapt, ei cauta confortul emotional pentru a-si stimula ego-ul ranit sau pentru ca le este dor sa le fie cineva aproape. Ei fac sex cu pasiune, cu dragoste si senzualitate si trateaza femeia cu care intra in pat ca si cum ar fi partenera lor.

Desi un amant de mai mare calitate, barbatul de genul acesta vine, la randul lui, cu o multime de bagaje in spate. El nu stie sau nu constientiza necesitatea distantei emotionale in timpul sexului de ocazie astfel incat face de fiecare data dragoste, chiar daca in mod solemn ar jura ca vrea doar sex.

Placerea fizica nu este suficienta, el cere devotament. Iar acest lucru este exprimat fata de o persoana pentru care nu are nici un sentiment.

3. Aventurierii

Fie ca sunt singuri, fie isi doresc pur si simplu mai multe moduri de a se relaxa ocazional, amantii nu cauta neaparat sex pentru placere fizica pura. Ei sunt deschisi la toate oportunitatile care le ies in cale – chiar daca asta inseamna ca se vor implica intr-o relatie cu cineva cu care au crezut initial ca vor avea doar o aventura de noapte.

Sexul lor este generos, amuzant si relaxant. Ei isi trateaza partenera ca pe o prietena, apreciaza intelectul acesteia, dar si trupul ei atunci cand sunt in pat.

Acesti barbati sunt maturi din punct de vedere emotional, directi in a-si exprima dorintele si deschisi la lucruri noi. Asteptarile lor nu sunt date peste cap din cauza nevoilor de a-si arata emotiile sau din cauza reprimarii dorintelor sexuale.

Ei pot face sex creativ, atletic sau, daca partenera isi doreste, ceva mai profund de atat. Relatiile sexuale sunt pline de flirt, sunt spontane, senzuale si relaxate.

Acesti amanti inteleg diferenta dintre a face dragoste si a face sex: ei pot face sex cu o straina pastrand relatiile la fel de senzuale, fara a crea falsul sentiment de intimitate.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sexul oral duce la cancer in gat?
Sexul oral duce la cancer in gat?
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”