Ne indragostim de fizic, de caracter sau de banii partenerului?

Femeile sunt, bineinteles, atrase de un chip frumos, dar asta numai pentru ca le satisface simtul estetic.
  • Publicat:
Ne indragostim de fizic, de caracter sau de banii partenerului?
Ne indragostim de fizic, de caracter sau de banii partenerului?

In general, nu este foarte important daca un barbat are toate perechile de muschi lucrate si conturate. Femeile sunt, bineinteles, atrase de un chip frumos, dar asta numai pentru ca le satisface simtul estetic. Deschiderea lor erotica pentru dragoste sau chiar mariaj nu depinde insa de asta.

Femeile prefera mai degraba un barbat cu personalitate, cu un anumit grad de independenta, deci mai mult decat o imagine ideala decupata din revistele de moda.

Caracterul este adevaratul magnet
Asadar, femeile acorda o atentie deosebita in principal trasaturilor psihologice ale barbatilor. Ei trebuie sa fie atenti, sa ia in considerare partea emotionala si sa aiba o anumita doza de suprematie pentru a ne face sa se simtim in siguranta. Acestea sunt lucrurile care ne induc noua senzatii erotice.

In plus, se stie faptul ca unele femei sunt atrase de importanta sociala, de putere si bani, ca si cum acestea ar fi un soi de parfum barbatesc sau chiar un afrodisiac.

Asadar, o femeie este cucerita de caracterul unui barbat, de acele persoanele demne de incredere, credincioase, cu un anumit grad de inteligenta si simt al umorului, care sunt atente si arata consideratie.

Dar nu negam nici faptul ca o anumita forta fizica, entuziasmul, pasiunea si temperamentul unui barbat pot, de asemenea, juca un rol important in atractia sexuala.

Dar barbatii? Ei ce vor?
Spre deosebire de femei, barbatii acorda multa atentie in primul rand aspectului fizic. Cu cat o femeie este mai frumoasa, adica are un chip atractiv si un corp bine proportionat, cu atat sunt mai atrasi de ea.

Pana si un mic detaliu conteaza, cum ar fi parul, cei mai multi barbati avand preferinte exprese: lung, eventual blond. Insa cea mai si cea mai vizata caracteristica a corpului unei femei o reprezinta, cu siguranta, sanii.

Cercetarile au aratat ca, in mod automat si inconstient, barbatii se uita mai intai la sanii unei femei si abia apoi la chipul acesteia. Picioarele si fundul rotund si bombat joaca, la randul lor, un rol destul de important in declansarea dorintei si fanteziilor sexuale ale barbatilor

 

Dragostea e oarba
Si totusi, relatiile bazate in cea mai mare parte strict pe atractia fizica de obicei nu functioneaza. Iar acest lucru iese la iveala cand dorinta sexuala se stinge. De aceea, femeile frumoase sunt rareori fericite si trebuie sa fie foarte atente sa nu isi aleaga un partener nepotrivit.

Cum se impaca frumusetea, banii si dragostea?
Inconstient, exista o lupta in mintea barbatilor, castigatorul fiind cel care are cea mai frumoasa partenera. Dar cum nici femeile nu se lasa mai prejos, ele cer sa fie luate de sotie.

Astfel, se formeaza un paradox: cel mai competent, mai de succes, mai puternic si mai bogat barbat o are pe cea mai frumoasa femeie, dar fara ca in relatie lor sa fie neaparat implicata dragostea.

Sotiile stiu de cele mai multe ori cum sa-si faca partenerii sa creada ca ii iubesc, dar, de obicei, familiile construite pe infidelitate reciproca duc la despartiri mai devreme sau mai tarziu.

Cum sa mentii o relatie erotica?

Intr-o relatie “reala”, toate aceste “ingrediente”, folosite intr-o masura corecta, pot mentine sau chiar spori farmecul unei persoane in fata partenerului.

Igiena, hainele, lenjeria intima si jocurile erotice sunt, de asemenea, importante aici. Daca partenerul tau are anumite dorinte, ar trebuie sa incerci sa i le satisfaci, daca nu e vorba de lucruri iesite din comun cu care nu ai putea fi de acord sau daca nu presupun un efort prea mare din partea ta

O persoana tanara nu are nevoie de stimulente sau de afrodisiace. Insa, incepand cu o anumita varsta, toate sursele erotice incep sa conteze. Astfel, desi abilitatea ta de a stimula pe cineva ar putea fi garantata la nivel fizic, este necesar ca si mintea sa fie conecatata la aceiasi stimulenti pentru a declasa reactiile dorite.

Tu ce apreciezi cel mai mult la partenerul tau?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Hai sa vorbim despre fosti...
Hai sa vorbim despre fosti...
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”