Cele 7 reguli ale sexului ocazional

Nu stim daca l-ai incercat sau nu pana acum. Indiferent de raspunsul tau, trebuie sa afli ca si sexul ocazional are cateva reguli care trebuie respectate. Nu de alta, dar e preferabil ca lucrurile sa ramana simple
  • Publicat:
Cele 7 reguli ale sexului ocazional
Cele 7 reguli ale sexului ocazional

Nu stim daca l-ai incercat sau nu pana acum. Indiferent de raspunsul tau, trebuie sa afli ca si sexul ocazional are cateva reguli care trebuie respectate. Nu de alta, dar e preferabil ca lucrurile sa ramana simple.

Regula nr.1: fara sentimente
Sexul ocazional nu este nimic altceva decat sex in stare bruta, asa ca el trebuie considerat ca atare.

Cand sunt implicate emotii, placerea erotica poate deveni o mare suferinta pentru cel putin unul dintre parteneri. Oamenii in general nu se pot tine deoparte fata de dragoste si gelozie si stim cu totii ca aceasta combinatie poate fi destul de periculoasa.

Cand sexul ocazional se transforma intr-o dragoste neimpartasita, relatia trebuie sa se termine mai devreme sau mai tarziu pentru a nu prelungi suferinta celui implicat emotional.

Regula nr.2: fara angajamente
Sexul ocazional presupune ca angajamentele de orice fel ies din discutie, acesta fiind si lucru ce il diferentiaza fata de sexul implicat. Aceasta regula a lipsei angajamentelor permite persoanelor in cauza sa decida cand si cu cine doresc relatii sexuale, fara a-si impune restrictii nedorite.

Asta inseamna ca daca iti vezi amantul cu altcineva, nu ai nici un drept sa fii geloasa. Relatia ta cu aceasta persoana este in principiu deschisa si nu implica nici un angajament, asa ca amantele suparate si geloase sunt indezirabile.

Nu te astepta la telefoane sau mesaje simpatice. Nu te astepta la fidelitate. Nu te astepta la mici cadouri si nici la declaratii de dragoste.

Regula nr.3: sexul ar trebui sa ramana sex
Daca relatia voastra s-a bazat numai pe sex, cu siguranta este un motiv – bun sau mai putin bun – pentru asta. Sau pot sa fie chiar mai multe. Unul dintre cele mai frecvente motive il constituie, bineinteles, un sot sau o sotie.

Este, prin urmare, nerecomandabil sa ai intalniri sexuale cu parteneri secreti pentru ca acestea pot duce la situatii extrem de neplacute. Ar trebui sa incerci sa pastrezi limitele impuse in casatoria ta si sa ii ceri mai intai partenerul sa iti satisfaca dorintele.
 

Te intrebi care sunt limitele daca amandoi sunteti singuri, neimplicati in nici o relatie? Lucrurile sunt destul de simple. Daca sexul este grozav, nu are rost sa distrugeti relatia dintre voi incearcand sa o transformati in ceva mai serios.

Unele persoane se lasa de multe ori duse de val in momentele de singuratate si isi transforma partenerul de sex intr-un partener stabil. Dar daca se dovedeste a fi o idee proasta, pierzi sansa partidelor de sex de calitate. Gandeste-te bine!

Regula nr.4: fii o “antrenoare” inteleapta
Daca observi ca viata ta este constituita din relatii care vin si se duc, care incep si se termina la fel de repede – prin urmare, relatii nu foarte serioase – poti sa iti consideri amantul ca pe un jucator de rezerva.

Dar, aminteste-ti, un jucator de rezerva isi intra in rol doar cand jucatorul principal pleaca. Fii inteleapta si nu amesteca niciodata rolurile pentru ca pot aparea situatii neplacute pentru toti cei implicati.

Regula nr.5: fii discreta

Discretia si misterul fac relatiile ocazionale secrete cu atat mai excintante pentru anumite persoane. Desigur, indicat este sa le folosesti pe amandoua, pentru ca daca esti neatenta, valul misterului poate fi ridicat. 

Indiferent cat de multi prieteni buni ai, ei te pot judeca pe baza acestor relatii sau pot chiar dezvalui secretul tau si altora. Si cu siguranta n-ai vrea sa fii acuzata ca avand o astfel de relatie iti inseli de fapt prietenii si familia.

Regula nr.6: constiinta vinovata e un obstacol

Pentru relatiile sexuale secrete ai posibilitatea sa alegi persoane pe care nu le iubesti, nu le placi, nu le respecti si de care nici nu iti vei mai aminti data viitoare cand va veti intalni.

Daca ai impresia ca te folosesti de acesti oameni si ai constiinta vinovata de fiecare data cand ii intalnesti, ar trebui sa uiti de sexul ocazional. Nu e pentru tine!

Regula nr.7: o selectie mare de lenjerie intima sexy

Sexul ocazional se bazeaza pe incarcatura sexuala, pe senzualitate si pasiune, si deci ai putea uneori sa iti cumperi lenejerie sexy noua. Doar pentru a condimenta un pic lucrurile!

Tu ce parere ai despre sexul ocazional?

Citeste si Sex pe fuga? Da, in pauza de masa!
                  Ce vrea Ea, ce vrea EL

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Forum sex: Misteriosul punct G
Forum sex: Misteriosul punct G
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”