Ce obiceiuri ale barbatilor urasc femeile

Cand barbatii se incapataneaza sa intarzie de fiecare data, cu siguranta pierd puncte in ochii partenerei.
  • Publicat:
Ce obiceiuri ale barbatilor urasc femeile
Barbatii au obiceiuri proaste

Cand vine vorba de relatii, multi barbati umbla de-a dreptul pe un teren minat. In viata de zi cu zi ei isi formeaza anumite obiceiuri care pot fi chiar distructive pentru cuplu. Nu conteaza cat de inofensive par, daca barbatii isi pastreaza aceste obiceiuri, risca sa provoace o multime de discutii nu tocmai placute cu partenerele lor.

Intarzie
Punctualitatea nu este neaparat o problema foarte mare. Dar, cand barbatii se incapataneaza sa intarzie de fiecare data, cu siguranta pierd puncte in ochii partenerei.

Toate asa-zisele situatiile de urgenta, toate intarzierile indica, de fapt, o lipsa de angajament fata de planurile pe care le-ati facut pentru voi. In plus, indiferent ca e intentionat sau nu – acest gest comunica o lipsa de respect si intelegere fata de partenera.

Uita
Barbatii cred adeseori ca „am uitat” poate fi o scuza destul de buna. Insa noi, femeile, nu suntem de acord. Asta e doar inca un obicei pe care nu-l suportam. Pierderile „mici” de memorie sunt pardonabile doar in situatia in care rezultatele nu sunt cruciale.

In general vorbind, toti ne pricepem sa ne amintim lucrurile importante pentru noi (spre exemplu, barbatii nu uita niciodata sa cumpere bere). Dar cand vine vorba de favoruri facute partenerului, nu suntem chiar atat de incantati, si atunci memoria ne cam lasa.

Astfel, noi traducem situatia in felul urmator: toate lucrurile importante pentru noi sunt de fapt lipsite de importanta pentru partenerii nostri.

Omit lucruri
Secretele pot uneori sa ne salveze din incurcaturi, dar, in acelasi timp, ne pot si provoca o gramada de probleme. Barbatii cred ca daca nu ne spun diferite lucruri noi nu vom afla niciodata si vom fi mai fericite. De fapt, se inseala.

Pentru ca noi oricum descoperim totul mai devreme sau mai tarziu. Nu degeaba suntem recunoscute pentru intuitia noastra! Cel mai bun lucru pe care il pot face in situatia asta este sa recunoasca.

Fac lucrurile pe jumatate
Spre exemplu, se prezinta la aniversari, petreceri nearanjati sau fara cadou. E adevarat ca poate nu obiectele sunt importante. Dar entuziasmul partenerului cu siguranta conteaza pentru noi.

Pentru ca noi, cu siguranta, ne straduim. Si am vrea ca si ei sa faca la fel.

Se uita dupa alte femei
Femeile nu pot fi pacalite. Noi stim cand partenerii nostri remarca o chelnerita sau o tipa de la alta masa. Atunci cand barbatii flirteaza cu alte femei, fac comentarii la fiecare decolteu sau fusta scurta si nu sunt atenti la discutie fiind preocupati sa observe alte femei, arata, de fapt, lipsa de respect.

Atunci cand partenerul complimenteaza fundul unei necunoscute, noi ne imaginam ca ii place corpul aceleia mai mult decat al nostru. Iar asta ne face sa ne simtim din ce in ce mai putin atractive.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cat de sigur este sa inghiti sperma?
Cat de sigur este sa inghiti sperma?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”