Sunt femeile slabe cele mai sexy?

Barbatii declara sus si tare ca fetele slabe sunt chiar cu mult mai putin sexy decat cele cu forme apetisante.
  • Publicat:
Sunt femeile slabe cele mai sexy?
Sunt femeile slabe cele mai sexy?

In ciuda cultului femeilor slabe, barbatii declara ca de fapt fetele prea subtiri nu sunt chiar pe placul lor. Acest cult a inceput sa invadeze cultura din vest cu mult timp in urma. Si pana la urma a prins in val-valtejul lui pe toata lumea. Astfel ca tot mai multe fete si femei au inceput sa gandeasca ca nu pot fi frumoase decat li se vad oasele pe sub piele.

Dar acest lucru nu este chiar neobisnuit daca luam in considerare ca mass-media ne bombardeaza non-stop cu imagini ale modelelor super-slabe. Astfel, sa fii subtire nu inseamna numai frumusete, dar si atractivitate, succes, auto-control si chiar fericire. Daca esti slaba, le ai pe toate! Sa fie adevarat?!

Barbatii spun primii ca nu. Ei declara sus si tare ca fetele slabe sunt chiar cu mult mai putin sexy decat cele cu forme apetisante.

Barbatii prefera marimea 40

Astfel, o analiza efectuata in Australia arata ca barbatii intr-adevar prefera femeile cu “mai multa carne pe ele”. Revista australiana FHM a realizat o cercetare printre cititorii de sex masculin, cerandu-le sa declare ce tip de femeie prefera. Criteriul luat in considerare a fost dimensiunea rochiei.

Astfel, barbatii au avut de ales intre femeile ce poarta dimensiunea 36, 40 sau 42. Cercetarea a implicat peste 60.000 de barbati, iar 80% dintre acestia au decis ca prefera femeile ce poarta masura 40 sau 42.

Surprinzator sau nu, cele mai multe voturi au fost acordate femeilor masura 40. Ea a obtinut 41% dintre voturile barbatilor. Femeile care poarta 42 au primit 39% dintre voturi, iar cele care poarta 36 au fost gasite atragatoare de numai 20% dintre barbati.

In acest fel oamenii de stiinta au confirmat si discrepanta care exista intre cum isi doresc femeile sa arate (si ce cred ele ca barbatii gasesc atragator) si ceea ce barbatilor le place de fapt.

Super-slab ca standard?

De ce apar aceste discrepante? In primul rand revistele sunt de vina. Pentru ca dau prea multa importanta si atentie conceptului de femeie slaba. Ei pretind ca se ingrijesc de dorinta femeii de a se simti si de a arata minunat, dar, in acelasi timp, transforma o persoana intr-o sclava a propriei imagini, care are probleme serioase atunci cand se priveste in oglinda prea des.

Dar acest lucru se aplica si in cazul barbatilor. Pentru ca moda le dicteaza si lor modul in care atractia sexuala este considerata. In acest sens, traditionalul “aspect viril” trece, la randu-i, prin multe schimbari.

Tu ce parere ai, femeile slabe sunt mai frumoase?

Citeste si Greseli pe care le faci cand incerci sa slabesti
Food is hot!

Urmărește CSID.ro pe Google News
5 pasi pentru maini mai tinere
5 pasi pentru maini mai tinere
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”