Cum sa-ti pastrezi vaginul stramt

Orice femeie poate sa faca exercitii pentru stimularea si intarirea muschilor vaginali si nu poti fi observata de nimeni chiar daca le face in public.
  • Publicat:
Cum sa-ti pastrezi vaginul stramt
Cum sa-ti pastrezi vaginul stramt

De ce ne-am dori un vagin mai stramt? Pentru ca provoaca mai multa placere. Atat pentru tine, cat si pentru partenerul tau. Cele care si-au dat deja seama de acest lucru sigur vor fi interesate sa faca tot ce este posibil pentru a ajunge la rezultatele asteptate.

Exercitiile Kegel

Acestea sunt exercitii pentru muschii vaginului, numite astfel dupa doctorul care le-a introdus pentru prima data ca practica recomandata femeilor. Orice femeie poate sa le faca si nu poti fi observata de nimeni daca le faci chiar si in public.

Modalitatea prin care le poti invata cel mai simplu este atunci cand urinezi. Pentru a indentifica muschii ce trebuie stimulati, incearca sa opresti fluxul urinei de cateva ori, mentine cateva secunde si apoi elibereaza-l din nou.

Dupa ce te-ai prins cum functioneaza, poti incerca si “pe uscat”, spre exemplu chiar acum, in fata calculatorului.

Incearca sa contracti muschii si apoi relaxeaza-i din nou. Repeta de 10 pana la 20 de ori, dar cel putin de cinci ori pe zi. Poti sa iti stabilesti propriul ritm si propria metoda de actiune.

Variante de exercitii Kegel

Contracta muschii vaginali incet si gradual, iar cand ajungi la cea mai mare tensiune, elibereaza-i incet. Repeta acest exercitiu de cel putin cateva ori pe zi.

Un alt mod este sa iti mentii musculatura incordata pentru cel putin cinci secunde, apoi o eliberezi. Dupa cum spuneam, poti face exercitiile Kegel si in locurile publice, cand te uiti la televizor, cand iesi cu prietenii in oras sau inainte sa adormi.

Margele erotice

Scopul margelelor erotice nu este numai sa te excite si sa te stimuleze. Ele ajuta si la intretinerea si fermitatea muschilor vaginali.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci margelele in vagin si sa stai relaxata pe pat. Prinde cordonul bilelor si trage usor de el, dar cu grija, astfel incat bilele sa nu iasa din vagin. Ai putea chiar sa te plimbi putin prin casa cu bilele erotice introduse in vagin. In timp ce faci aceste exercitii s-ar putea sa te exciti destul de puternic. Asa ca nu fi surprinsa daca va interveni si un orgasm.

Exercitii in timpul actului sexual

Acum, ca stii cum sa-ti incordezi si sa-ti relaxezi muschii vaginali, poti avea mult mai multa distractie si in timp ce faci dragoste cu partenerul tau. El va simti o placuta presiune pe penis, iar tu il vei simti mult mai intens.

Sentimentul ca ii blochezi drumul in timp ce incearca sa te penetreze te va excita si mai mult. Nu doar fizic, ci si psihologic, pentru ca vei avea impresia ca el se straduieste si mai mult sa te aiba. Daca faci exercitiile dupa orgasm, in timp ce el se odihneste in vaginul tau, ii vei starni o senzatie placuta.

Crema ce contracta muschii vaginali

Industria cosmetica a descoperit un nou mod de stimulare a muschilor vaginali ce necesita mai putin efort. Astfel, exista pe piata mai multe creme ce promit un vagin mai ingust si faptul ca sunt facute doar din plante medicinale. Insa, pentru siguranta ta, ar trebui sa consulti un ginecolog inainte de a utiliza orice astfel de produs.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Descopera zonele erogene din ureche
Descopera zonele erogene din ureche
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”