Ce te faci cand Natura te-a inzestrat cu un penis mic?

Iti vine sa crezi sau nu, o combinatie intre stimulare si preludiu poate face o femeie sa adore un penis mic in aceeasi masura ca pe unul mai mare.
  • Publicat:
Ce te faci cand Natura te-a inzestrat cu un penis mic?
Ce te faci cand Natura te-a inzestrat cu un penis mic?

In medie, un penis erect are in jur de 15 centimetri. Dar, daca partenerul tau este unul din milioanele de barbati care il au ceva mai scurt decat atat, s-ar putea ca amandoi sa va puneti problema performantelor sexuale pe care le puteti obtine.

Oricum, se stie ca femeile nu se bucura in mod special nici atunci cand intalnesc un barbat super-dotat. Nu e nimic sexy la un act sexual dureros, iar asta e exact lucrul de care se plang femeile cand un barbat are penisul prea mare.

Iti vine sa crezi sau nu, o combinatie intre stimulare si preludiu poate face o femeie sa adore un penis mic in aceeasi masura ca pe unul mai mare.

Prin urmare, in continuare iti vom prezenta cele mai bune pozitii sexuale pentru a obtine satisfactie maxima de la un penis mic.

Inainte de orice pozitie
In mod evident, sexul inseamna mult mai mult decat penetrare. Si destul de multi barbati cunosc beneficiile preludiului. Un barbat cu un penis mic ar trebui in mod special sa profite si mai mult de acest lucru, prelungind preludiul pana cand partenera este complet excitata.

Cu cat esti mai aproape de orgasm la inceputul penetrarii, cu atat va fi mai usor sa-l atingi in timp ce exersati una dintre aceste pozitii. Mangaierile si soaptele erotice, saruturile, stimularea clitorisului manuala sau orala sunt indispensabile.

Pozitia cainelui
Cand este efectuata din unghiul corect, pozitia cainelui poate face si cel mai mic penis sa para imens. Tu trebuie sa stai intinsa, cu capul si umerii sprijiniti de o perna, in timp ce iti ridici posteriorul in sus. Pentru a ajuta la crearea celui mai eficient unghi, arcuieste-ti spatele. Astfel, penetrarea va fi mult mai profunda.

Aceasta pozitie este perfecta pentru stimularea punctului G, intrucat penisului atinge peretele frontal al vaginului.

Sarpele
Pentru aceasta pozitie stai intinsa pe burta, cu picioarele apropiate, iar partenerul tau deasupra, in genunchi. Pentru mai mult confort, iti poti pune o perna sub abdomen. Iubitul tau te va penetra pe la spate, dar trebuie sa aiba grija sa-si mentina greutatea in maini pentru ca tu sa nu te simti strivita sub el si sa nu mai poti sa respiri.

Urechi de iepure
Intinsa pe spate, incearca sa-ti aduci ambii genunchi spre piept si sa-ti odihnesti picioarele pe pieptul sau pe umerii partenerului tau in timp ce el iti tine genunchii si ii desface. Aceasta pozitie este ideala pentru barbatii carora le place sa preia controlul pentru ca isi pot micsora sau mari viteza si varia stilul penetrarii.

Pozitia V
Intinsa pe spate, ridica-ti gradat picioarele, apoi asaza-le intinse pe umerii iubitului tau. Te poti prinde cu mainile de bazinul lui si ii poti induce ritmul care il doresti pentru a atinge impreuna culmile placerii amoroase.

Aceasta pozitie, datorita compresiei picioarelor asupra abdomenului, micsoreaza foarte mult volumul vaginului, ceea ce faciliteaza penetrarea foarte profunda. Senzatiile de placere resimtite sunt foarte intense, putand ajunge destul de usor la orgasmul cervico-uterin, despre care se spune ca ar fi forma cea mai profunda de orgasm.

Tu ce pozitii sexuale preferi?
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
E bine sa fac sex dupa sarcina?
E bine sa fac sex dupa sarcina?
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”