Femeile sunt nemultumite de penisurile barbatilor

Femeile gasesc intr-adevar grosimea unui penis mai importanta decat lungimea lui.
  • Publicat:
Femeile sunt nemultumite de penisurile barbatilor
Femeile sunt nemultumite de penisurile barbatilor

Sani mari, vagine inguste, penisuri lungi, groase si puternice – totul este dus la extreme. Nu e niciodata de ajuns si intotdeauna vrem mai mult. Si totusi, nu ni le dorim neaparat pentru ca ne lipsesc. Ci mai degraba pentru ca cei din jurul nostru ne conving ca nu suntem suficient de buni.

Nemultumirea de sine, comparatiile constante cu altii, natura noastra iscoditoare, precum si dorinta de a fi mereu mai buni sunt folosite de unii oameni care isi doresc sa castige din asta. De la industria cosmetica pana la un amic rautacios, ei incearca din greu sa ne convinga ca suntem departe de perfectiune si numai perfectiunea e cea care conteaza.

Lungimea sau grosimea?

Majoritatea barbatilor care au un penis scurt, dar gros, vor spune ca au un penis mic. Scurt poate ca da, am zice noi, dar cu siguranta mic nu poate fi. Si asta pentru ca dimensiunea unui penis poate fi masura in mai multe feluri. Si in cazul acesta grosimea ar trebui luata in considerare.

Exista insa unii cercetatori care nu sunt de acord. Ei au ajuns la concluzia ca marimea unui penis nu e importanta, indiferent ca discutam despre grosime, ori lungime. De ce? Pentru ca, potrivit lor, vaginul se poate adapta la dimensiunile oricarui penis.

Cu toate acestea, cercetarile de la Universitatea din Texas au aratat ca femeile gasesc intr-adevar grosimea unui penis mai importanta decat lungimea lui. Din 50 de femei, 45 au spus ca grosimea unui penis conteaza mai mult pentru placerea lor sexuala. Doar 5 dintre ele au optat pentru lungime! Si nici una nu a spus ca marimea unui penis nu e importanta.

Proceduri de ingrosare a penisului

Barbatii care sunt de acord ca grosimea penisului lor este mai importanta, au posibilitatea de a alege intre procedurile chirurgicale si cele “fa-o singur”. In cazul celei chirurgicale, este luata grasime de pe abdomenul inferior si injectata in penis.

Exista insa unele persoane care se opun acestor proceduri. Ei spun ca Mama Natura cu siguranta a inzestrat pe fiecare barbat cu suficienta grasime pe penis. Dar probabil ca aceste persoane nu erau femei…

Altii recomanda, in schimb, masturbarea. Masturbarea persistenta se presupune ca ingroasa treptat penisul. Diferenta nu este enorma, dar poate fi observata. In timpul masturbarii, vasele sanguine din penis se umplu cu sange si deci el apare mai gros. Iar dupa o anumita perioada de timp acestea se largesc si de aici impresia ca penisul s-a ingrosat.

Specialistii considera insa aceasta metoda a fi inutila si cu rezultate incerte.
 
Pentru tine cat de mult conteaza dimensiunile unui penis?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”