Ce este atractia sexuala?

Este ceva ce nu poti descrie prin cuvinte, ceva ce mai degraba poti observa pe chipul unei persoane.
  • Publicat:
Ce este atractia sexuala?
Ce este atractia sexuala?

Lumea se invarte in jurul sexului, atractiei sexuale, feromonilor si hormonilor. Energia sexuala este forta motrica a omenirii dar, in acelasi timp, ea intoarce vietile oamenilor cu susul in jos, ii face sa-si piarda capul.

O ai sau nu

Este foarte dificil sa rezumi intr-un singur cuvant energia sexuala pe care cineva o vede la altcineva. Este ceva ce nu poti descrie prin cuvinte, ceva ce mai degraba poti observa pe chipul unei persoane.

Ea mai poate fi numita carisma sau “acel ceva”. Ceva cu care provoci intens alta persoana.

Poti sa o ai sau nu. Nu o poti invata. Te nasti cu ea. Desigur, depinde si de gusturi. Ceea ce inseamna ca cineva poate fi sexual atractiv pentru o persoana, dar nu si pentru alta.

Dragostea si atractia sexuala nu sunt una si aceeasi

Cand vorbim de atractie sexuala, ne referim la acea persoana care iti da senzatia de furnicaturi si te duce in extaz cu doar o simpla mangaiere. Totul te atrage la aceasta persoana. Fiecare detaliu. Este o persoana facuta pentru corpul tau, o persoana care iti poate da fiori sexuali salbatici.

Totusi, atractia sexuala nu este dragoste, ci pasiune nebuna. O dorinta insatiabila de sex si de satisfactiile pe care acesta le provoaca. O persoana de care te simti atrasa sexual te poate face sa-ti pierzi capul. Sa-i cazi literalmente in genunchi si sa te lasi invinsa de farmecele ei.

Atractie sexuala pentru persoana nepotrivita

Cand gasesti o astfel de persoana, te simti ca in Rai. In special, daca ii cuceresti si inima. In general, dorinta si dragostea sunt compatibile.

Insa, se poate intampla sa intri intr-un cerc vicios in care sa te distruga obsesia si dorinta unor lucruri ce nu mai sunt posibile. Poate ca persoana respectiva e casatorita ori tu esti casatorita. Sau pur si simplu nu exista nici o sansa pentru o relatie serioasa.

Cand atractia sexuala se transforma in dragoste

Se crede totusi ca fiecaruia dintre noi ii este sortit cineva care sa ne innebuneasca cu energia sa sexuala cel putin o data in viata.

Daca gasesti o astfel de persoana in momentul potrivit, viata ta poate deveni un basm. Sexul va fi grozav, pasional, salbatic, spontan si impreuna “veti stapani Universul”.

Tu cum poti descrie atractia sexuala?

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Iata cum mint barbatii!
Iata cum mint barbatii!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”