Tipuri de sex pe care orice cuplu ar trebui sa le incerce

Fiecare cuplu prefera un anumit tip de sex sau chiar mai multe.
  • Publicat:
Tipuri de sex pe care orice cuplu ar trebui sa le incerce
8 tipuri de sex pe care orice cuplu ar trebui sa le incerce

Sigur, tu si partenerul tau aveti parte de sex de calitate. Dar e nevoie de mai mult pentru o viata sexuala solida. O conexiune cu adevarat uimitoare cuprinde o multime de feluri de sex – poate chiar si unele la care nu te-ai fi asteptat. Vezi ce tipuri de sex ati incercat tu si partenerul tau pana acum. Cat despre cele pe care nu le-ai incercat… stii ce ai de facut.

1. Sex pentru depasirea limitelor
Persoanele implicare in relatii pe termen lung uneori tanjesc dupa excitare si stimulare, dar nu stiu cum sa le obtina cu partenerul lor. Iar asta e unul dintre motivele pentru care calca stramb in afara relatiei. Cum pot fi obtinute?

Daca esti obisnuita cu pozitia misionarului, poti sa variezi putin sau sa schimbi camera – alta decat dormitorul. Daca esti obisnuita sa obtii stimulare prin atingerea corpurilor, ai putea sa iei in calcul si o jucarie de acum. Iar daca te simti nelinistita in legatura cu noile experimente, cu atat mai bine.

Anxietatea pe care o simti cand incerci ceva nou mimeaza ceea ce se intampla cand esti cu cineva nou. Si mai exista un alt beneficiu important: depasirea limitelor te ajuta sa construiesti increderea dintre voi doi.

2. Sexul de intretinere
Sa recunoastem, sexul nu este o intalnire spirituala de fiecare data. Unele cupluri cred ca totul trebuie sa fie perfect sau ca amandoi trebuie sa aiba chef de sex, dar daca toata lumea ar fi asteptat, sexul nu s-ar mai fi intamplat atat de des. Aici intervine sexul de intretinere, atunci cand pur si simplu o faci, chiar daca motorul tau nu este pornit.

Sexul doar-de-dragul-de-a-l-face este vital pentru o relatie pe termen lung, pentru ca indiferent cat de mult iti iubesti familia, prietenii, copii, si indiferent cat timp iti petreci cu ei, nu vei mai petrece astfel de timp cu nimeni altcineva.

Sexul este o activitate din care cuplul trebuie sa excluda alte persoane. Astfel, pastrezi legatura dintre voi doi unica si puternica. Facand din asta un obicei, conexiunea dintre voi va fi mai stabila. Si sa nu uitam cat de benefic este sexul regulat pentru tine: te elibereaza de stres, arde caloriile, iti imbunatateste stare de spirit. Si iti pastreaza pofta treaza.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Inchide-ti mobilul la prima intalnire!
Inchide-ti mobilul la prima intalnire!
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”