6 trucuri de stil care te fac sa arati mai slaba

Alege hainele potrivite pentru a arata bine chiar si cu cateva kilograme in plus.
  • Publicat:
6 trucuri de stil care te fac sa arati mai slaba
6 trucuri de stil care te fac sa arati mai slaba

Nu ai scapat inca de ultimele 2 kilograme? Nu te necaji! Avem pentru tine sase trucuri sigure care te vor face sa arati mai inalta si mai slaba. Iar partea cea mai buna stii care e? Aceste sfaturi sunt valabile atat pentru femei, cat si pentru barbati!

1. Mizeaza pe cardigane!

Inspira-te din tinutele purtate de Cameron Diaz si investeste intr-un cardigan subtire, cu o croiala putin mai lunga. Purtat cu nasturii inchisi, puloverul va crea o linie verticala neteda. Daca este lasat deschis, pentru a dezvalui talia pantalonilor sau a fustei, contrastul liniilor orizontale iti va face picioarele sa para mai lungi. Bonus special pentru barbati: un cardigan frumos poate fi folosit cu succes in locul sacourilor clasice in zilele casual.

2. Poarta-le bagate in pantaloni

Bluzele cu croiala tip A si camasile lasate deasupra pantalonilor pot parea interesante, dar ele fac cu siguranta ca si cea mai slaba silueta sa arate ca si cand ar avea cateva kilograme in plus. Topurile bagate in pantaloni si fustele creion te vor face sa arati mai zvelta si mai sofisticata. Si da, poti incerca si mult controversatele dungi verticale. Te vor face, intr-adevar, sa arati mai subtire.

3. Accentueaza-ti talia!

In timp ce unele dintre noi pot fi reticente in a-si accentua talia (o zona plina de necazuri, unde se vad dulciurile si snackurile la care nu ai putut renunta), un mijloc bine marcat creeaza iluzia unei siluete slabe si armonioase.

Deci, orice ai purta, incinge-te cu o curea inainte sa iesi pe usa. Pentru barbati, aceasta presupune pantalonii eleganti, cei din doc sau chiar denim, in timp ce femeile ar trebui sa-si puna o curea peste puloverele subtiri, bluzele lungi si peste rochiile de tip teaca pentru a da forma tinutei lor.

4. Alege hainele trei sferturi!

Sa ai un aspect ingrijit al hainei pe care o porti este crucial. Pana la urma, asta e ceea ce vad prima data la tine colegii si cunostintele cu care te intalnesti. Ca sa faci o prima impresie buna, alege o haina care se opreste la mijlocul coapselor. Hainele mai groase, cu nasturi in partea de sus fac femeile sa para ca au picioare de supermodel, in timp ce pe barbati, asemenea haine ii faca sa para ca au un trup bine structurat.

5. Cumpara-ti un blazer!

Un blazer inchis la culoare, care ti se potriveste, este obligatoriu pentru garderoba oricarei femei. Acesta are proportiile care flateaza aproape orice silueta, pentru ca accentueaza talia si se opreste in dreptul soldurilor. Pentru a pune in valoare aceasta piesa de imbracaminte, poarta-o descheiata, peste o camasa colorata. Acest contrast creat astfel in centrul torsului, iti transforma silueta intr-una lunga, zvelta.

6. Cauta pantalonii perfecti!

Sa gasesti o pereche de pantaloni cu lungime buna poate fi greu. O prima regula in alegerea pantalonilor este: cu cat sunt mai lungi, cu atat vor arata si picioarele tale mai inalte. Alta regula: nu lasa niciodata sa ti se vada sosetele!

Doamnele care poarta pantaloni la pantofii cu tocuri ar trebui sa isi aminteasca acest lucru. Daca pantalonii sunt prea scurti, pot face pe oricine sa arate indesat. Insa ai grija sa nu cazi in extrema cealalta. Daca maturi pe jos cu ei, nu vei arata deloc inalta si subtire, ci neingrijita.

Citeste si 5 greseli legate de alegerea vestimentatiei
                  Stilul Parisului
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”