CSID: Palpitatii si anxietate

Anxietatea se poate trata cu ajutorul unui terapeut.
  • Publicat:
CSID: Palpitatii si anxietate
Palpitatii si anxietate

Am 32 de ani si sunt o fire foarte emotiva, fricoasa si panicoasa. De la 11 ani, fac palpitatii pe fond nervos. Am consultat multi medici si nu am nimic organic la inima, doar sindromul de hiperventilatie pe fond emotiv. In luna mai a acestui an, problemele mele s-au accentuat, am facut un atac de panica si de atunci sunt data cu totul peste cap.

M-am izolat foarte mult, nu imi place sa ies din casa, sa ma intalnesc cu oamenii si cand ma ia starea de angoasa si anxietate ametesc mult, o senzatie la nivelul ochilor, nu pot suporta lumina, uneori am stari de tremur si slabiciune. Am o fetita de aproape 4 ani si, dupa nastere, am facut o depresie care m-a tinut luni de zile.

Nu am luat medicamente pentru ca alaptam, dar totusi nu era asa severa cum este acum. Ma supara cel mai tare in prezent aceasta angoasa care ma tine izolata, am impresia ca nu mai pot face nimic, nu am curaj sa conduc masina, sa merg in locuri publice, sunt foarte preocupata de ce mi se intampla fizic, cum respir, cum imi bate inima.

Fac niste tratamente homeopate si naturiste, ma simt fizic mai bine, doar ca aceasta senzatie de angoasa nu trece. Daca puteti sa-mi dati niste lamuriri sau unde sa mai caut despre asta, sa ma mai edific, v-as fi foarte recunoscatoare.

Trebuie neaparat sa urmezi un tratament sistematic de psihoterapie pentru ca este singura sansa sa te faci bine. Cauta fie un psihiatru bun, fie un psiholog si vei vedea ca in scurt timp vei obtine rezultate minunate! Degeaba cauti singura, nu ai puterea deocamdata sa te ajuti doar by yourself, poate dupa o perioada de terapie, acum insa iti trebuie un specialist bun, care are experienta.

Nu te nelinisti, este din ce in ce mai frecventa afectiunea in ziua de azi, dar exista si mai multa experienta in tratament si rezultatele psihoterapiei sunt din ce in ce mai rapide si durabile. Ai incredere in psihiatrul sau psihologul tau. Bafta!

Afla mai multe din editia tiparita a revistei Ce se intampla doctore?

Citeste si Influenteaza emotiile sanatatea?
                  Ajutor! Mi-e frica sa zbor!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Fumatul ne scade inteligenta
Fumatul ne scade inteligenta
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”