Un „NU“ hotarat obezitatii!

Romanii au probleme cu greutatea corporala.
  • Publicat:
Un „NU“ hotarat obezitatii!
no title

Intr-o tara in care aproape 50% dintre oameni au probleme cu greutatea (constientizate sau nu) – si in care aproximativ 25% sunt obezi, doar… 1% dintre ei urmeaza un tratament supravegheat medical pentru aceasta problema.

Cauza acestei disproportii majore este una simpla: oamenii nu stiu ca au o problema medicala. Pentru a veni in sprijinul romanilor, compania Abbott Laboratories a initiat acum 2 ani primul program educational, desfasurat la nivel national ReductoStart (www.reductostart.ro) care ofera acces la informatii referitoare la modul de functionare a organismului, la alimente si proprietatile acestora, la valorile lor nutritive, la necesitatea de activitate fizica, la excesul de greutate, precum si la solutiile optime pentru a obtine rezultatele dorite. Afla mai multe si la telefon: 021-252.33.43.

50%dintre romani au probleme cu greutatea

Immunofortis testat de catre specialisti

Cercetarile clinice efectuate in ultimii 3 ani confirma ca administrarea de formula de lapte Aptamil cu IMMUNOFORTIS® la sugari determina: reducerea riscului infectiilor gastro-intestinale cu 50%; reducerea riscului infectiilor aparatului respirator superior cu 46%; reducerea riscului reactiilor alergice cu 58%. Pentru a fortifica in mod natural sistemul imunitar al sugarului, alegeti Aptamil cu IMMUNOFORTIS®. www.aptamil.ro.

Toamna si colesterolul
S-au incheiat concediile in care ne-am distrat, ne-am relaxat si am mancat toate bunatatile. Am mancat mai mult, mai dulce, mai gras, am incercat si una si cealalta si nu ne-a stat gandul la restrictii.  In astfel de perioade, nivelul colesterolului creste, inima pompeaza sangele mai greu, iar dupa concediu efectele grasimilor din sange ne alarmeaza.

Daca va sperie colesterolul adunat din mesele pofticioase, Walmark va propune Omega 3. Omega 3 de la Walmark contine ulei de peste arctic, o importanta resursa de acizi grasi nesaturati (EPA si DHA) pentru reducerea concentratiei colesterolului si a lipidelor totale din sange.

Citeste si Prietenia cu obezii ne ingrasa
                  Vaccinul care-ti salveaza silueta

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”