Be sexy! Cele mai hot accesorii, cele mai bune tipsuri

Colectia de lenjerie intima "Woman Secret " se axeaza anotimpul acesta pe culorile: alb, rosu si negru.
  • Publicat:
Be sexy! Cele mai hot accesorii, cele mai bune tipsuri
no title

Esti in voga?

Colectia de lenjerie intima Vogue de la Woman Secret este inspirata din figura tipica de dandy si din trendul masculin al anilor ’20, in combinatie cu estetica grafica de pe coperta revistelor Vogue. Rosu, negru si alb sunt culorile de baza ale acestei linii din bumbac. Brosele detasabile din material textil, bulinele, catifeaua si desenele in stilul Vogue sunt detalii seducatoare.

Bine ati venit in Lumea Barbatilor!

Desi e una dintre cele mai des frecventate destinatii, acest teritoriu e plin de pericole chiar si pentru cele mai descurcarete turiste. Si, intrucat stim bine ca barbatii sunt de pe Marte, iar femeile de pe Venus, „Ghid de orientare in Lumea Barbatilor“ e manualul perfect pentru toate fetele dornice sa porneasca in aventura vietii lor.

Cititoarele vor afla informatii de nepretuit despre istoria milenara a barbatului, tacticile de supravietuire la intalniri sau ritualurile de imperechere si vor reusi sa interpreteze fara greseala gesturile si limbajul plin de capcane ale reprezentantilor sexului tare. Bonus – amatoarele de senzatii tari vor invata cum sa-si prelungeasca sejurul si, eventual, cum sa aplice pentru cetatenie. Sedere placuta!

„Ghid de orientare in Lumea Barbatilor“, Alison Grambs, Editura Humanitas Fiction, 176 pag., 20 lei

 

Vestimentatie Woman Secret

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Domnii si fertilitatea
Domnii si fertilitatea
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”