Zambetul te umple de sex-appeal

Daca vrei sa atragi atentia barbatului pe care il placi nu trebuie decat sa zambesti.
  • Publicat:
Zambetul te umple de sex-appeal
Zambetul te umple de sex-appeal

Incerci sa-i atragi atentia barbatului care iti place, dar nu iti iese nicicum? Priveste-l intens, zambeste-i si declara-i pur si simplu dragostea, iar el va deveni pe data interesat de tine. Cel putin asta spun psihologii britanici, care au studiat comunicarea interumana si relatiile ce se stabilesc intre semeni ca urmare a contactului nonverbal.

Practic, expertii sustin ca au gasit reteta succesului in dragoste, iar concluziile la care au ajuns au fost reunite sub forma unui soi de “indrumar pentru reusitele intr-ale amorului”. Urmand indeaproape pasii descrisi in lucrarea lor, toti celibatarii isi vor putea gasi perechea in cel mai scurt timp.

Pe scurt, pentru a putea accede la inima persoanei care iti place, trebuie in primul rand sa fii sigura ca va aflati la acelasi nivel de atractivitate. Urmatorul pas este stabilirea contactului vizual coroborat cu un zambet cu destinatie precisa. Reteta, spun expertii, este cat se poate de sigura.

Victima va cadea negresit in plasa, se va topi sub influenta zambetului si a privirii si brusc ii va creste interesul fata de cel care a lansat ofensiva. In plus, o declaratie de dragoste nu va face decat sa desavarseasca intreaga strategie de atac.

Autorii studiului, ce urmeaza a fi prezentat in cadrul unui seminar din Liverpool, sustin ca pentru a stabili propriul nivel de atractivitate, o persoana trebuie sa se raporteze la modul in care ceilalti interactioneaza cu ea.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Forum sex: O iubire inselata
Forum sex: O iubire inselata
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”