Cele 8 tipuri de femei pe care le adora barbatii

De buna seama, exista multe tipologii feminine care ar putea sa placa sau sa displaca majoritatii barbatilor. Iata cateva dintre cele mai apreciate si cautate de catre barbati:
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cele 8 tipuri de femei pe care le adora barbatii
Cele 8 tipuri de femei pe care le adora barbatii

Miss Sweet

Este o femeie pozitiva, multumita de viata ei, optimista, intotdeauna plina de energie, care raspandeste bucurie si buna dispozitie in jurul  sau. Este o persoana plina de calitati, generoasa cu cei din jur, neinteresata. Este intotdeauna bucuroasa sa intalneasca oameni noi, iar cei care o cunosc, simt nevoia sa fie mereu in preajma ei.

Miss Egalitate

Caracterizeaza o tipa feminista, nu radicala, insa convinsa ca egalitatea intre sexe este cheia progresului. Este genul care invoca mereu acest concept, insa se asteapta sa i se plateasca intotdeuna consumatia de la restaurant. Totusi, o relatie este practic o degrevare de responsabilitati, astfel ca este normal ca partenerii sa injumatateasca costurile si sa se inteleaga bine in acest sens. O astfel de personalitate este dispusa sa isi asume angajamente in ceea ce priveste relatia de cuplu, insa pana la un punct.

Miss Sexual

Aceasta femeie iubeste ideea de sex si ii place sa experimenteze lucruri noi atat in viata de zi cu zi, cat si in dormitor. Nu se foloseste de sex pentru a se vinde, si nici pentru a manipula barbatii, ci pur si simplu isi traieste viata conform limitelor impuse de ea. Barbatii apreciaza felul in care stie sa controleze lucrurile fara sa le submineze autoritatea. De asemenea, adora felul in care o astfel de femeie vorbeste despre intimitatea ei si stie sa mentina flacara pasiunii aprinsa, chiar si dupa mult timp.

Miss cea mai buna prietena

Seamana foarte mult cu Miss Sweet. Este o prezenta placuta si tonica. Va plac aceleasi emisiuni, filme, ascultati aceeasi muzica si impartasiti gusturi comune. Este intotdeauna alaturi de partener, iar pentru el, sa fie departe de ea este o tortura. Aceasta femeie este o confidenta ireprosabila si un adevarat prieten pe care sa te bazezi atunci cand ai nevoie de sprijin. Pentru a avea o relatie intima cu o femeie de acest fel, trebuie ca barbatul sa isi comunice foarte clar intentiile, pentru ca altfel risca sa fie vazut ca un prieten si nimic mai mult.

Tipa directa, cu initiativa

Este o femeie care stie ce vrea, si stie cum sa comunice cu cei din jur. Cu ea, nu este loc de glume, joaca si intelesuri ascunse. Este genul de tipa care pune mana pe receptor si suna barbatul pe care il place, pentru a-l invita in oras. Face intotdeauna exact ceea ce a spus ca va face, si nu lasa niciodata loc de echivoc. Avantajul pe care il au barbatii dintr-o relatie cu o astfel de tipa este acela ca nu trebuie sa se oboseasca sa decodifice intelesurile ascunse ale temperamentului femini,  care le da atat de mult de furca.

Tipa independenta

Este partenera ideala pe care o pot avea barbatii care nu au foarte mult timp de investit intr-o relatie amoroasa. De asemenea, reprezinta alegerea perfecta pentru acei tipi carora nu le place sa se implice emotional intr-o relatie, cei care pun mare pret pe libertatea personala. Aceasta femeie are o viata de succes, se descurca de minune pe cont propriu, isi ia cu atentie deciziile si nu ii place sa piarda timpul inutil. De asemenea, nu cauta niciodata barbati pentru a-i rezolva diversele probleme pe care le-ar putea avea la un moment dat sau altul.

Tipa care nu exercita presiuni

Majoritatea femeilor asteapta cu nerabdare momentul casatoriei. Aceasta insa, nici nu se gandeste la asa ceva. Vrea sa se bucure de viata si de libertatea pe care o are, fara sa se gandeasca la asumarea de responsabilitati maritale. Asa ca barbatilor le place foarte mult, mai ales ca nu vor fi niciodata presati de intrebari de genul „incotro merge relatia asta?” s.a.m.d. Vrea sa se marite la un moment dat, insa deocamdata nici nu se pune problema. Crede ca daca este dat sa se intample acest pas, se va insinua in mod natural, asa ca nu este nevoie de presiuni.

Tipa sigura pe ea

Are intotdeuna incredere in ea, stie care ii sunt atuurile si isi cunoaste dezavantajele. La fel stau lucrurile si atunci cand este vorba de iubitul ei. Acest tip de femeie nu are nevoie de replici romantice si de complimente zilnice pentru a-si imbunatati imaginea pe care o are despre ea. Alaturi de ea, relatia este confortabila si relaxanta.

Articol exclusiv online

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”