Cum sa ai o relatie mereu frumoasa

Daca vrei sa revigorezi relatia de cuplu, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa iti pui ordine in viata. Stabileste-ti prioritatile si adu in prim plan relatia cu partenerul!
  • Publicat:
Cum sa ai o relatie mereu frumoasa
Cum sa ai o relatie mereu frumoasa

Daca vrei sa revigorezi relatia de cuplu,  primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa iti pui ordine in viata. Stabileste-ti prioritatile si adu in prim plan relatia cu partenerul!

A face dragoste cu iubitul tau ar trebui sa fie cea mai importanta parte a relatiei de cuplu, desi din cauza stresului cotidian, este foarte greu sa-ti gasesti timp sa te relaxezi si sa te abandonezi total in bratele celui pe care il iubesti. Multe cupluri prefera sa vizioneze un film sau o emisiune la televizor si doar cand nu gasesc ceva interesant acolo, aleg sa-si indrepte toata atentia catre partener. Nici o relatie nu este perfecta iar discutiile in contradictoriu nu lipsesc din ea. Daca sunt probleme minore care pot fi amanate, ignora-le pentru moment si nu lasa acest lucru sa stea in calea apropierii de partener.

Reinventeaza-te si seduce-l!

Aminteste-ti cum era inainte sa fiti impreuna ca un cuplu. Stabiliti-va o intalnire, iesiti intr-un loc placut unde sa puteti comunica deschis. Rezervati-va o intreaga dupa-amiaza numai pentru voi doi si transformati-o intr-un ritual menit sa va apropie si mai mult. Alegeti o zi din saptamana pentru a viziona impreuna un film bun, a bea un pahar cu vin si a va relaxa! Sexul nu trebuie neaparat sa faca parte din “intalnirea programata”, dar exista o sansa ca amandoi sa fiti de acord si sa va bucurati de el.

Profita de neprevazut

Daca puteti sa veniti amandoi acasa mai devreme  si realizati ca sunteti singuri, folositi timpul in favoarea voastra. Nu va ganditi ca ar fi momentul sa faceti curatenie in casa, pastrati aceste activitati pentru cand veti avea o zi intreaga libera! Folositi acest pretios dar–timpul- pentru a aduce un plus de prospetime relatiei voastre. Este o sansa minunata pentru a face dragoste in lumina zilei. Faceti dragoste dincolo de eternul  pat cu care erati obisnuiti. Canapeaua din living era interzisa? Acum cand aveti casa la dispozitia voastra puteti sa o folositi cu incredere!

Invata arta masajului

Atunci cand ii faci masaj partenerului pentru el este un dar deosebit. Aceasta ”mangaiere” il va face sa se relaxeze atat fizic cat si psihic, iar daca dupa acest moment veti ajunge sa faceti dragoste veti fi amandoi mai relaxati si pregatiti sa va bucurati de acele momente. Rezervati-va timp pentru a face dragoste si veti aduce energie si bucurie persoanei iubite!

Mihaela Gramada

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sa-l distrugem pe Othello!
Sa-l distrugem pe Othello!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”