8 sfaturi pentru a slabi usor

trucuri sa te ajute sa scapi repede si fara efort de kilogramele in plus
  • Publicat:
8 sfaturi pentru a slabi usor
8 trucuri pentru a slabi usor

Aproape fiecare dintre noi stie cat de dificil poate fi sa pierzi din greutate. Toate vrem sa fim suple, sanatoase si atragatoare. Tocmai din acest motiv, iti oferim cateva tipsuri care te vor ajuta sa ajungi la silueta ideala.

Fie ca ai ales o dieta celebra (pe care o tine starul tau preferat), fie ca ti-ai ales o dieta personalizata, sfaturile nosatre iti vor fi cu siguranta de folos. Mult succes!

1. Sa nu faci niciodata cura singura!
Convinge-ti colega de apartament sau, dupa caz, prietena cea mai buna sa demarati dieta in acelasi timp. Astfel, veti rezista impreuna tentatiilor iminente care va vor face cu ochiul pe parcursul regimului.

2. Cere suportul familiei!
Daca nu locuiesti inca singura, este cazul sa cauti suport din partea celor dragi. Ei trebuie sa inteleaga ca regimul tau alimentar are unele restrictii, si astfel sa iti ofere tot sprijinul de care ai nevoie. Exista riscul ca tu sa refuzi sa mai iei masa impreuna cu familia, fapt care poate genera unele neintelegeri. Cu tact insa, totul se poate rezolva!

3. Lichideaza toate tentatiile!
Arunca toata mancarea interzisa. In primele zile iti va fi foarte greu sa te desprinzi de obiceiurile tale culinare obisnuite. De aceea, e bine sa nu vezi alimentele care te-ar putea tenta, ca sa poti evita o eventuala abatere de la dieta.

4. Fii organizata!
Intocmeste o lista cu ce ai voie sa mananci in fiecare zi, ce cantitate de calorii are fiecare aliment, si ocoteste aportul zilnic de nutrienti pe care nu ai voie sub nicio forma sa il depasesti. Vei fi uimita cat de simplu ti se va parea regimul dupa aceea.

5. Fa-ti un plan al meselor!
Lasa in frigider doar alimentele permise din ziua respectiva. In felul acesta, nu te vei simti tentata sa mananci altceva, chiar daca iti va fi foame.

6. Invinge-ti poftele cu mici gustari!
Poti pastra la tine, intre mese, o punguta cu legume, sau cateva fructe pe care sa le poti manca atunci cand simti ca foamea devine insuportabila. E bine sa bei si apa, ca sa ai senzatia de satieatate.

7. Bea cat de multa apa poti!
In orice dieta, apa este un element cheie pentru a reusi sa pierzi kilogramele in plus. Hidratarea este esentiala, astfel ca e recomandat sa bei cat de multa apa poti.

8. Incurajeaza-te singura!
Optimismul si determinarea sunt obligatorii. Trebuie sa iti pastrezi increderea in tine si sa fii sigura ca vei reusi ce ti-ai propus.

Citeste si: Talie de viespe si sanatate de top, in numai 10 zile

 

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cura de sucuri naturale
Cura de sucuri naturale
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân