Hi5, regele intalnirilor online

Intalnirile online, multi le practica, putini recunosc. Considerate a fi ultima frontiera in lumea nebuna a amorurilor, atunci cand ai apelat la aceasta solutie primesti instantaneu eticheta: DISPERATA!
  • Publicat:
Hi5, regele intalnirilor online
Hi5, regele intalnirilor online

Intalnirile online, multi le practica, putini recunosc. Considerate a fi ultima frontiera in lumea nebuna a amorurilor, atunci cand ai apelat la aceasta solutie primesti instantaneu eticheta: DISPERATA!

Ar mai fi ceva de facut in acest caz? Da. Accesarea unui site de socializare. Suna mult mai bine si nu este la fel de compromitator precum inregistrarea pe un site destinat exclusiv sufletelor singure.

Crezi ca Internetul te scapa de singuratate?

Sa fim seriosi. Si-a gasit cineva marea dragoste pe Internet? Crede cineva in povestile fantasmagorice publicate in revistele glossy de afara, despre iubirile implinite, de basm si, mai presus de toate, ”adevarate”, intre utilizatori de PC-uri?

Organizand o ancheta ad-hoc in cercul tau de cunostinte, ai sa constati probabil ca nimeni nu are idee de existenta vreunui cuplu de fericiti care si-au aflat mai intai ID-urile si abia mai apoi existenta trupeasca.

Sigur, exceptii exista intotdeauna, sunt convinsa ca undeva in lumea asta doi oameni se iubesc si binecuvanteaza maretul Internet pentru asta.

Site-urile matrimoniale, demodate si jenante

Dar sa revenim la realitatea romaneasca. Aici, daca cineva isi face un cont pe un site dedicat oamenilor singuri, o va face pe ascuns, ca nu care cumva colegul de birou sau prietena de la facultate sa afle una ca asta. Iti dai seama ce ar iesi?

Cate glumite nesarate s-ar naste in jurul neputintei tale de a vraji pe viu un mascul, in jurul lipsei tale de sex-appeal, in jurul incapacitatii tale de a atrage in plasa un reprezentant al sexului tare si totodata usor de pacalit!

Ei bine astazi, cand operatiile estetice, trupurile perfecte si femeile poster sunt la putere, asa ceva este de neconceput. Cum sa mai scoti fata in lume cand prietenele tale afiseaza cu ostentatie surasul acela specific reginelor flirtului, iar tu… tu te chinui sa-ti gasesti perechea la adapostul unui monitor. Jalnic!

Ultima moda: hi5.com

In acest context, au aparut site-urile se socializare. Sub paravanul amicitiilor nevinovate, articulate in jurul albumelor de vacanta, de absolvire sau de chermeze, aceste site-uri sunt de fapt tot un soi de platforme matrimoniale. Doar stim prea bine caracterul pozelor membrilor www.hi5.com, spre exemplu. In cateva minute, ti-ai creat contul, ti-ai upload-at pozele, iar vizitatorii nu vor intarzia sa apara.

Pretextand bucuria de a impartasi cu prietenii dovezi despre ultimele activitati sociale (sau intime!) deosebit de importante, duduite si juni primi isi posteaza poze pe hi5 care ii infatiseaza in ipostaze cat mai sexi si mai provocatoare. Evident, orice necunoscut este liber sa traga cu ochiul, ba chiar e invitat sa-si spuna parerea despre personajul principal, posesorul albumului foto.

Si uite asa, nu de putine ori, se nasc amorurile online, departe de acele site-uri care te ajuta sa-ti gasesti sufletul pereche cu pretul onoarei compromise. In felul acesta scapi de stigmatul “online love seeker” si intri in categoria celor cool, care stiu sa pozeze, pe care-i iubesc lentilele aparatului foto si care oricand ar putea face concurenta Adrianei Lima sau lui David Bechkam, dupa caz.

Si daca in momentul de fata imi este imposibil sa nominalizez cupluri formate in urma accesarii site-rilor exclusiv de intalniri, ei bine as putea semnala o pleiada de persoane care s-au cunoscut prin site-urile de socializare. Adevarul este ca nici in cazul acestora n-am auzit ceva despre vreun final fericit.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cand sexul inseamna durere
Cand sexul inseamna durere
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”