Barbati de succes in Romania

  • Publicat:
Barbati de succes in Romania
Barbati de succes in Romania

Barbatul, acest individ responsabil cu perpetuarea speciei care a ajuns sa ne convinga pe toate ca el conduce lumea, da semne ca in sfarsit si-a gasit adevarata menire: aceea de a inlesni marea calatorie prin viata a consoartei lui.

In conditiile in care valorile care pana nu demult ne inaltau sau dimpotriva ne coborau in ochii celorlalti, si care continua sa stea in picioare in lumea civilizata, in Romania de astazi par ca s-au pierdut in neant, iar in locul lor au aparut ca prin minune altele, mult mai usor de reperat de generatia Taraf TV. Este o realitate faptul ca multe dintre femei viseaza la luxul ostentativ fara ca pentru acesta sa depuna vreun minim de efort, iar singurul mijloc prin care pot ajunge ceea ce vor pare a fi chiar barbatul.

Cunoscandu-si bine rolul, masculul nu sta prea mult pe ganduri (caracteristica ce, de altfel, il defineste si in alte contexte) si ii da acesteia exact ceea ce vrea: ultimii ani l-au surprins intr-o continua transformare si reinventare. Si iata cum arata astazi barbatul de succes din Romania:

Bogat. Barbatul cu bani nu trebuie sa miste niciun deget, femeile vor roi in jurul lui mereu precum mustele cand simt miros de hoit. Da un telefon si gata! Si-a gasit insotitoare pentru week-end-ul care vine, are cu cine sa se distreze in vacanta si daca se va stradui putin, orice fantezie erotica, oricat de nebuneasca sau libidinoasa, va deveni realitate. Singura conditie este sa faca parada cu avutiile lui, sa nu rateze nicio ocazie de a face, atunci cand trebuie, cate o trimitere la situatia lui bancara, la tunurile imobiliare pe care tocmai le-a dat si la titulatura cu care a fost innobilat de cunoscuti: Imparatul.

Vedeta. Vedeta a cluburilor de noapte, celebritate intre granitele cartierului de bastina sau chiar “star tv” cu vreo aparitie la una din televiziunile care ar face orice sa-si mai scoata la lumina audienta gheboasa. Dupa cateva luni ai sa-ti dai seama ca cel mai important lucru pentru el este propria imagine, in care investeste orbeste, iar tu, la randul tau, esti un accesoriu menit a-i ridica lui scorul. Daca mai faci ceva sapaturi, ai sa-i gasesti profilul de pe hi5 capitonat cu poze ce-l infatiseaza in compania mai multor domnisoare, langa un Lamborghini al carui proprietar nu este prin preajma, tragand dintr-un trabuc sau facandu-si vant cu cateva bancnote de euro. Patetic!

Proprietar de masina. Si-a investit toti banii in masina lui, ba ar fi fost in stare sa-si vanda si un rinichi pentru asta, numai sa aiba cu ce sa defileze pe sub nasul duduitelor platinate usor de impresionat cu o astfel de jucarie. Dupa ce s-au vazut proprietari, acesti barbati ”se dau cu masina prin oras” si fac apel la tot soiul de tertipuri, jenante de cele mai multe ori, prin care se chinuie sa mai aduca o crestere a capitalului de imagine. Cand se lasa noaptea si se afla singuri intinsi in patul lor de acasa, nu mai aude nimeni cum le zbiara matele de foame…

Fotbalist. Manechine in devenire, vedetute second-hand, femei ametite de mirajul banilor, al celebritatii si al huzurului – cu toate aspira la traiul alaturi de un fotabalist. In preajma unui astfel de barbat, femeile par a fi atinse de rabie, uita de tot si de toate si singurul lor tel este acela de a le intra in gratii cu orice pret regilor maidanelor.

Dinaintea lor se intinde mirajul celebritatii, al cumparaturilor la

Paris sau al sejururilor splendide la Saint Tropez, iar pentru asta ar fi in stare sa le suporte fotbalistilor orice deficienta comportamentala.

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”