5 parfumuri pentru vară (galerie foto)

Parfumul îşi pune amprenta pe tot ce trăieşti, te defineşte, te îmbracă, te cucereşte ca un iubit tandru. Iată care sunt parfumurile de care te poţi lăsa sedusă în această vară!
  • Publicat:
  • Actualizat:
5 parfumuri pentru vară (galerie foto)

Parfumul te defineşte, e o parte din tine, iar asta se întâmplă fie că eşti bărbat sau femeie. Parfumul îţi trădează starea care te încearcă, îţi aduce aminte de o clipă de fericire, de despărţirea care te-a lăsat fără cuvinte, de braţele iubitului.

Există licori pe care le porţi cu tine pretutindeni sau la care revii în momentele importante, aşa cum se întâmplă cu costumul negru pe care îl păstrezi pentru ocazii speciale sau cu rochia neagră pe care o etalezi cu atâta graţie la un cocktail simandicos. 

Şi, totuşi, în această vară de ce parfum te laşi purtat, fie că te laşi răsfăţat de valurile mării, practici sportul preferat sau trudeşti din greu la job? Noi îţi propunem câteva soluţii! 

Galerie foto

vezi galeria
5 foto
Urmărește CSID.ro pe Google News
Simona TUDORACHE
Simona Tudorache este jurnalist şi redactor al site-ului "Ce se întâmplă, doctore?", având în portofoliu articole şi interviuri cu medici, nutriţionişti şi specialişti în activitate fizică. De asemenea, Simona Tudorache este preocupată şi de zona de lifestyle sănătos, intervievând vedete ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân