Gina Pistol: Sunt plăcerile mele vinovate!

Gina Pistol a inclus în alimentaţia ei peştele şi avocado.Blonda mai alege din când în când şi o tentaţie dulce, cum ar fi amandinele.
  • Publicat:
Gina Pistol: Sunt plăcerile mele vinovate!

A reuşit să aibă corpul la care a visat, dar la baza imaginii pe care o afişează stau multe ore de sport şi o alimentaţie riguroasă. Chiar şi aşa, Gina Pistol are o slăbiciune: amandinele.  “Sunt foarte puţine momente în care mă pot declara o carnivorã convinsă, aş da oricând o bucată de friptură pe legume şi fructe. Îmi plac foarte mult preparatele din peşte, iar uneori mai mânânc curcan sau pui de ţară’’, precizează Gina Pistol pentru Ce se întâmplă, doctore?!

Chiar dacă preparate ce îi trec prin faţa ochilor la Chefi la Cuţite sunt apetisante, Gina respectă cu stoicism regulile alimentare. “Mănânc la micul dejun o pastă de avocado făcută în casă, pe o felie de pâine fără gluten. La prânz aleg un peşte cu garnitură de spanac, iar seara o salată. În ceea ce priveşte gustările, de cele mai multe ori aleg migdalele, iaurtul slab, mandarinele sau fructele de pădure’’, adaugă vedeta Antenei1.

Cu toate astea, uneori îşi mai permite şi câte un mic răsfăţ. “Sunt un om care pofteşte mai degrabă la alimente sărate, mănânc ciocolată foarte rar. Stilul de viaţă pe care îl am este unul echilibrat, am un regim alimentar care îmi susţine efortul fizic, însă din când în când îmi permit să iau o mică pauză şi să mă răsfăţ cu amandine. Sunt plăcerile mele vinovate’’, susţine Gina Pistol.

Când îşi propune să reducă cantitatea de zahăr din alimentaţie, Gina alege ananasul proapăt sau fructele de pădure şi se depărtează de dulciuri.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Simona TUDORACHE
Simona Tudorache este jurnalist şi redactor al site-ului "Ce se întâmplă, doctore?", având în portofoliu articole şi interviuri cu medici, nutriţionişti şi specialişti în activitate fizică. De asemenea, Simona Tudorache este preocupată şi de zona de lifestyle sănătos, intervievând vedete ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: