7 trucuri pentru o partidă de sex perfectă

Află care sunt 7 dintre trucurile care nu dau greş atunci când vrei să ai parte de o partidă de sex perfectă.
  • Publicat:
7 trucuri pentru o partidă de sex perfectă

Eşti cu acelaşi tip de ceva vreme? Simţi că viaţa ta amoroasă ar avea nevoie de o gură de oxigen? Nu ştii cum să-l faci să mai încerce şi alte chestii în pat? Noi ne-am gândit să-ţi dăm câteva idei care te vor face să te simţi ca la începutul relaţiei. Poţi ţine cont de ele sau pune-ţi pur şi simplu imaginaţia la încercare şi găseşte metode de a readuce pasiunea în viaţa ta!

Joacă „fă-mi ce-ţi fac şi eu”

Cum femeile nu vin într-o relaţie cu instrucţiuni de utilizare va trebui să găseşti o metodă de a-i arăta exact ce vrei de la el, cel puţin  în pat. Gândeşte-te la asta ca la o versiune îmbunătăţită a fazelor clasice care se întâmplă de obicei. Încearcă să-i faci cam ce ţi-ai dori tu să-ţi facă. Nu este aşa de complicat cum pare, ci doar un schimb echitabil pentru amândoi. Începe uşor, fă-i un masaj de 30 de secunde, să nu se înveţe cu nărav, scoate-i din haine, sărută-l plină de pasiune şi continuă în acelaşi ritm. Rezultatul? Va sfârşi prin a te săruta exact aşa cum vrei, te va atinge aşa cum ai visat şi nu te vei simţi ca şi cum i-ai da indicaţii regizorale complicate la fiecare răsucire a corpului.

Încercaţi să nu faceţi sex 

Chiar dacă sexul este un ingredient indispensabil al relaţiei voastre, nu vă faceţi o obişnuinţă din a ateriza mereu în pat. Mai păstraţi-vă ceva haine pe voi şi vedeţi cât timp rezistaţi fără să terminaţi ce aţi început. Îţi mai aminteşti cât de incitante erau fazele astea în liceu? Dacă îţi lipseşte voinţa şi îţi vine să faci sex fix atunci când ar trebui să fii discretă, încearcă să te hârjoneşti într-o sală de cinema sau la ai tăi acasă, în vacanţă. (şi da, este ok să-ţi imaginezi că o faci cu Brad Pitt!)

Fă sex pe întuneric

Să fii în dormitor legat la ochi poate să sune puţin neobişnuit, dar fă-o să fie o experienţă palpitantă! El este legat la ochi? Bingo! Poţi încerca poziţia aia pe care vrei să o experimentezi de mult, dar mereu ţi-a fost teamă să nu arăţi ridicol. Când tu eşti legată la ochi nu te mai gândi la nimic şi lasă-l pe el să încearce lucruri noi. Jocul pe întuneric poate duce la o partidă de sex interesantă care va mai înviora viaţa ta amoroasă şi, în plus, te va elibera de o mulţime de inhibiţii pe care le-ai avea cu lumina aprinsă.

Fă o escapadă pentru a-ţi cumpăra jucărioare erotice

Mergi cu prietenul tău într-un sex shop. Vei vedea câte accesorii numai bune de folosit în pat poţi găsi într-un astfel de loc. De la geluri speciale şi uleiuri pentru masaj până la vibratoare în tot felul de forme şi culori. Dacă nu eşti foarte îndrăzneaţă nu te obligă nimeni să foloseşti toate ciudăţeniile acelea, dar sigur vei găsi ceva care să îţi înflăcăreze imaginaţia. Cere-i vânzătorului să îşi arate tot ce ţi se pare interesant şi în timp ce vă explică la ce foloseşte fiecare obiect, studiază discret reacţiile prietenului tău. Dacă pare la fel de interesat ca şi tine de ceva, nu sta pe gânduri, bucuria noilor experienţe va fi egală pentru amândoi!

Fă-ţi o coloană sonoră special pentru sex

xistă o mulţime de melodii care pot să-ţi inducă dispoziţia necesară pentru o partidă de amor. Poţi să alegi câteva şi să ai tot timpul un CD pregătit pentru astfel de momente, alături de clasicele lumânărele parfumate şi neglijé-ul acela căruia prietenul tău nu-i poate rezista.

Adu-ţi aparatul foto în dormitor

Dacă tipul tău este ca majoritatea bărbaţilor, probabil că-şi doreşte să aibă câteva amintiri palpabile de prima oară când te vede goală, dar ţi-a trecut vreodată prin cap să faceţi din asta un „efort de echipă?” Este de preferat să foloseşti un Polaroid şi îţi vom explica imediat de ce. În primul rând  vei avea imediat pozele pe hârtie şi nu vor trece şi prin mâna tipului de la centrul foto. În al doilea rând, pe hârtie, imperfecţiunile fizice nu sunt foarte vizibile. Şi mai ia în calcul şi faptul că un Polaroid te scuteşte de negativele care ar putea ajunge pe mâna cuiva sau de jpeg-urile pe care ai putea avea surpriza să le găseşti câteva zile mai târziu pe net!   

Vocalizează-ţi orgasmul 

Studiile au demonstrat că, dacă în timpul unei partide de amor îţi dai frâu liber tuturor pornirilor naturale, acest lucru te ajută să-ţi interconectezi mintea şi corpul intensificându-ţi plăcerea sau ajutându-te să să o obţii atunci când au apărut ceva probleme în acest „departament“. De aceea nu-ţi foloseşte la nimic să fii tăcută ca un şoricel, exprimă-te atât fizic cât şi sonor! Partenerul tău va aprecia acest lucru, pentru că va avea o idee despre modul în care răspunzi tu la „strădania“ lui.  

Foto: pixabay.com

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân