Reguli de respectat când îi cunoşti pe părinţii partenerului

Ce trebuie să faci când îi cunoşti pentru prima dată pe părinţii partenerului.
  • Publicat:
Reguli de respectat când îi cunoşti pe părinţii partenerului

Aveţi o relaţie de câteva luni bune, vă iubiţi, vă înţelegi perfect, aşa că, momentul de care te-ai temut de la început, se apropie. Va trebui să-i cunoşti pe părinţii partenerului! Tu ce te faci? Iată câteva sfaturi pentru ca posibila viitoare soacră să nu te urască pe veci. Şi cine ştie, dacă te va considera suficient de bună pentru odorul ei, să te şi placă.

Participă activ la conversaţiile cu ei

Chiar dacă te trag de limbă despre părinţii tăi sau îţi laudă odrasla lor iubită, trebuie să pari interesată şi cooperantă. Răspunde prompt la toate întrebările lor, chiar dacă în sinea ta eşti şocată de aberaţiile pe care le debitează. Cea mai mică ezitare te transformă într-o victimă sigură. Laudă  prăjitura cu fructe a mamei lui, chiar dacă asta înseamnă că va trebui să mai înghiţi cu noduri încă o bucată, convinsă fiind că vei muri otrăvită. Acceptă zâmbind sfaturile pe care ţi le dau, chiar dacă le consideri depăşite şi inutile.

Nu cheltui o avere ca să îi impresionezi

Nu da o mulţime de bani pe o rochie Galliano doar pentru cina cu ai lui, fie ea şi la un restaurant de fiţe din centrul Bucureştiului. Maică-sa oricum nu o sa-şi dea seama de valoarea ţinutei tale, ba chiar s-ar putea să şi auzi o răutate la adresa modelului îndrăzneţ. Şi nu-ţi comanda homar, chiar dacă îţi place la nebunie, pentru că probabil te va considera o snoabă care o să-i ţină odrasla flămândă.

Lasă-l pe el să răspundă al întrebările incomode

V-aţi hotărât, în sfârşit,  să vă căsătoriţi. Aveţi o grămadă de lucruri de organizat, dar le veţi face în ritmul vostru. Dar ce te faci dacă mama lui îţi spune într-o zi că intenţionează să va ajute să organizaţi întregul eveniment? Ce te faci? Dacă o refuzi, ţi-o faci duşman pe viaţă. Aşa că,  pasează-i lui responsabilitatea. Zâmbeşte-i frumos şi întreabă-l, de faţă cu ea: «ce spui dragule de ideea mamei tale?» Dacă este de acord cu ea, vei avea grija să regrete pentru tot  restul vieţii lui. Dacă o va refuza, va fi numai vina lui şi tu scapi cu bine din ceea ce ar fi putut fi cea mai groaznică experienţă a vieţii tale.

Îmbracă-te decent şi bea moderat

Dacă pe tricoul tău preferat scrie «iubesc berea şi sexul, dar nu mă pot hotărî», ai grijă să nu-l porţi când te vezi cu ai lui. Pentru că, nu ai vrea să te considere o alcoolică dependentă de sex doar de la un simplu mesaj pe care tu îl consideri chiar amuzant. Şi chiar dacă ai chef să bei bunătatea aia devin în seara asta la masă, când îi ai pe ei invitaţi, mai bine te mulţumeşti cu un suc de portocale. În loc de discuţia moralizatoare pe care o vei avea cu el după ce părinţii vor pleca, vei avea parte de o partidă incredibilă de sex în semn de recunoştinţă că ai fost drăguţă şi te-ai purtat impecabil cu ai lui.

Foto: pixabay.com

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”