Irina Reisler: dieta disociată prin care a slăbit 50 de kilograme VIDEO by CSID

Iată dieta cu care a slăbit Irina Reisler 50 de kilograme în urmă cu 10 ani.
  • Publicat:
  • Actualizat:

În urmă cu 14 ani, Irina Reisler, jurnalist şi promotor al vieţii sănătoase, s-a hotărât să ţină dieta disociată, care a ajutat-o să scape pe parcursul unui an de 50 de kilograme. Dieta disociată constă în alternarea alimentelor care conţin proteine animale cu legume şi fructe: practic, 3 zile se mănâncă numai carne, ouă şi lactate slabe, apoi urmează 3 zile de legume şi fructe. Trebuie evitate sursele concentrate de carbohidraţi precum zahărul, cerealele şi leguminoasele, dar şi cele care conţin multe grăsimi animale precum carnea foarte grasă, precum şi alcoolul.

În interviul video, Irina Reisler vorbeşte despre principiile dietei disociate, motivaţia puternică pe care a avut-o pe parcurcul dietei, dar şi despre modul în care a reuşit să-şi menţină greutatea normală după ce a slăbit 50 de kilograme.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult