Dieta Dukan: tot ce trebuie să ştii despre acest regim – VIDEO by CSID

Dieta Dukan a luat naştere în urma experienţei de peste 40 de ani a Dr. Pierre Dukan. Urmăreşte acest video pentru a afla mai multe despre regimul alimentar inedit.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Dieta Dukan a luat naştere în urma experienţei de peste 40 de ani a creatorului său, Dr. Pierre Dukan.

După numeroase documentări şi pacienţi pe care i-a ajutat, acesta a reuşit să dezvolte un plan de slăbire structurat pe patru faze, două pentru scăderea în greutate şi două pentru menţinerea rezultatului obţinut, permiţând în dieta sa o listă de 100 de alimente din care poţi să mănânci cât de mult vrei.

Această metodă de slăbire, bazată în special pe consumul de proteine naturale, cu avantajele şi dezavantajele sale, este astăzi mediatizată ca fiind una dintre cele mai eficiente şi uşoare metode de a combate obezitatea în întreaga lume, dar în acelaşi timp este foarte controversată deoarece e considerată de mulţi specialişti ca fiind periculoasă pentru sănătate.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Narcis Rosioru
Cu peste doi experienţă ca producător video şi încă pe atât ca redactor online, am grijă să selectez cele mai interesante şi relevante subiecte pentru publicul CSID, pe care le transform, ulterior, în clipuri video marca “Ştiai că”. Este un job fun, din care învăţ şi eu, alături ...
citește mai mult