Ştefan Bănică Jr. a fost internat la Spitalul Floreasca. Care este motivul

Ştefan Bănică Jr.a ajuns la spital. Cântăreţul a fost internat astăzi, pe secţia de chirurgie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, din Capitală.
  • Publicat:
Ştefan Bănică Jr. a fost internat la Spitalul Floreasca. Care este motivul

Ştefan Bănică Jr.a ajuns la spital. Cântăreţul a fost internat astăzi, pe secţia de chirurgie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, din Capitală. Artistul acuza dureri abdominale şi urmează să fie supus unor investigaţii.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Opriţa, a declarat, pentru Mediafax, că Ştefan Bănică Jr. a fost internat, în cursul zilei de astăzi, pe secţia de chirurgie.

De asemenea, surse medicale au precizart că acrtistul acuza dureri în zona abdomenului, fiind supus mai multor investigaţii.

Ştefan Bănică Jr. s-a născut pe 18 octombrie 1967 şi are o carieră complexă, fiind cântăreţ, artist, compozitor şi regizor.

În prezent, este recăsătorit cu Lavina Pîrva şi are un băiat din relaţia cu Camelia Constantinescu, dar şi o fată din căsătoria cu Andreea Marin.

Artistul a lansat 15 albume de autor şi a câştigat, de-a lungul timpului, cinci discuri de aur şi două de platină.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”