Horoscopul lunii aprilie. Cum stau zodiile cu dragostea, banii, ce le aşteaptă la job

Zodiile se luptă cu schimbările în această lună.Taurul are succes la job, dar conflictele care apar în viaţa sentimentală îi deyamăgesc aşteptările. Fecioarele trăiesc clipa, Vărsătorul face tot posibilul să îşi salveze relaţia. Surprizele nu se opresc însă aici. Dacă vrei să ştii cum stai cu dragostea şi cu banii în luna aprilie, dacă e indicat să să începi o cură de slăbire, consultă Horoscopul!
  • Publicat:
Horoscopul lunii aprilie. Cum stau zodiile cu dragostea, banii, ce le aşteaptă la job

Zodiile se luptă cu schimbările în această lună.Taurul are succes la job, dar conflictele  care apar în viaţa sentimentală par să îl obosească. Fecioarele trăiesc clipa, Vărsătorul face tot posibilul să îşi salveze relaţia. Surprizele nu se opresc însă aici. Dacă vrei să ştii cum stai cu dragostea şi cu banii în luna aprilie, dacă e indicat să să începi o cură de slăbire, consultă Horoscopul!

Berbecul

Berbecul trăieşte în această lună pentru propriile plăceri. Acesta este momentul în care nativul încearcă să revadă realizările trecute şi greşelile pe care le-a comis.Se anunţă o lună plină de contradicţii. Chiar dacă Berbecul nu pune preţ pe romantism, are toate şansele să îşi găsească iubirea la locul de muncă.

În carieră, perspectivele sunt conduse de ambiţii personale, aşa că va îşi pune la bătaie toată energia pentru a le atinge. Dorinţa lor de independenţă poate duce la conflicte în familie. Situaţia financiară este excelentă, iar afacerile tot mai prospere.

Taurul

Taurul rămâne fidel ambiţiilor profesionale şi în această lună. În aprilie veţi fi mult mai întreprinzător, veţi controla oamenii şi situaţiile. Perspectivele în carieră vor fi spectaculoase. Situaţia monetară se îmbunătăţeşte radical. Se poate anunţa chiar o mărire de salariu. Inteligenţa vă ajută să gestionaţi investiţiile şi proiectele financiare cu o mai bună convingere şi încredere. 

În dragoste, Taurul nu se bucură de o perioadă benefică. Conflictele continuă să existe în relaţia pe care o trăieşte şi parcă simte nevoia unui nou început. Sănătatea nu pune probleme deosebite. Masajele vă pot ajuta însă mai mult ca oricând.

Gemenii

Obiectivele profesionale vor acapara viaţa nativului Geamăn. Acesta va lăsa deoparte problemele familiale şi  se va concentra asupra carierei. Dacă îşi caută un nou loc de muncă, are toate şansele să îl obţină în această lună. Progresul va fi unul spectaculos. Banii care vin sunt cheltuiţi rapid în partea a doua a lunii.Cercul lor de prieteni devine din ce în ce mai mare, iar puterea lor de influenţă  tot mai accentuată. Capacităţile de comunicare se îmbunătăţesc în mod semnificativ.

Relaţia cu partenerul de viaţă devine tot mai puternică, dar puţină toleranţă nu strică niciodată. Cei singuri au toate şansele să-şi găsească dragostea în această lună sau să reîntoarcă la o veche iubire. Totul este posibil.

Îşi pot îmbunătăţi sănătatea dacă mai lasă din munca lor şi altora şi îşi salvează astfel energia fizică şi mentală.

Racul

Racul încearcă să îşi păstreze independenţa şi în această lună. Situaţia monetară se anunţă a fi una excelentă, dar relaţia pe care o trăieşte se apropie de final, problemele care tot apar încep să îl obosească pe nativ. Nativul din această zodie nu are timp să fie sentimental, să acorde timp partenerului.  Cei născuţi în această zodie jonghlează cu tot şi cu toate, sunt dornici de distracţie, de afirmare. Călătoriile în străinătate figurează pe lista cu priorităţi a Racului şi în această lună. Relaxarea şi pauzele dese le ajută sănătatea.

Leul

Leul încearcă să îşi atingă ţintele cu ajutorul altora. Face tot posibilul se se adapteze situaţiilor şi oamenilor. Dezvoltă noi prietenii şi este mai romantic ca niciodată. Dragostea rămâne prioritară în această lună, de aceea se simte tot mai împlinit în relaţia pe care o trăieşte.

Cei singuri au şanse să bifeze relaţii de lungă durată. Mercur va avea un impact pozitiv asupra finanţelor lor în această lună. Proiectele care au fost în aşteptare vor vedea lumina zilei, aşa că vor avea bani chiar şi pentru restituirea împrumuturilor. Energia nu le lipseşte, dar nici sănătatea nu pune probleme deosebite.

Fecioara

Pragmatismul Fecioarei nu dă rezultatele scontate în această lună. Situaţiile prin care trec nativii sunt controlate de ceilalţi. Plantele le influenţează viaţa socială, iar aceasta devine o prioritate. Relaţia cu partenerul va fi una extrem de plăcută.  Ambii se bucură de serile petrecute împreună, participă la evenimente sociale şi sportive. Înflăcărarea Fecioarei atinge cote înalte şi în aprilie, sunt de neoprit. 

Situaţia monetară se stabilizează, iar asta pentru că partenerul le revigorează finanţele. Investiţiile vor da rezultate bune. Cariera va fi în centrul atenţiei în această lună, iar perspectivele de promovare sunt excelente. La capitolul sănătate, mai multă atenţie la articulaţii.

Balanţa

Problemele profesionale şi ambiţiile personale pot aştepta. Balanţa se concentrează în această lună pe aspectele emoţionale. Farmecul lor nu trece neobservat. Mai mult de 60% din planete nu le sunt favorabile în această lună, iar asta le va face viaţa extrem de obositoare. Acest lucru va scoate în evidenţă punctele forte, dar şi slăbiciunile lor.

De multe ori, nativul din această zodie afişează o latură extrem de dură, iar asta datorită greutăţilor pe care a fost nevoit să le traverseze. De cealaltă parte, relaţia cu partenerul pare să fi ajuns într-un impas, dar totul poate intra pe un făgaş normal dacă depun mai mult efort şi ajung la un compromis.

Puteţi chiar să vă planificaţi un copil în martie 2018. Aspectele planetare nu sunt favorabile pentru exerciţiile de dietă şi detoxifiere.

Scorpionul

Scorpionul îşi exersează  abilităţile sociale pentru a-şi atinge obiectivele. Adaptabilitatea pare a fi cheia succesului pentru nativul din această zodie. Din punct de vedere financiar, aceasta este o lună înfloritoare. Banii vin de la locul de muncă, dar şi din investiţii.

Această lună pare una ideală pentru Scorpion, care va revizui  proiectele pe care le-a iniţiat, dar nu va neglija momentele care îi hrănesc plăcerea. Va fi ocupat cu socializarea şi divertismentul. 

Cei singuri îşi vor condimenta viaţa cu câte o aventură, dar familia îi va ajuta în formarea unor noi legături romantice. Sănătatea nu le creează probleme.

Săgetătorul

Legătura pe care Săgetătorul încearcă să o lege cu familia şi chestiunile emoţionale vor domina problemele profesionale. Aproximativ 80% dintre planete se află într-un impas, iar asta îi face să ia măsuri pentru a-şi păstra calea.Viaţa la job va fi una haotică în această lună. Veniturile merg şi către cei din familie, care au nevoie de ajutorul lor. 

Săgetătorul are o sarcină dificilă, încearcă să armonizeze independenţa cu adaptabilitatea. Tehnicile de vindecare spirituală îl vor interesa în această lună.

Săgetătorul nu duce lipsă de fani în aceast lună, are farmec, emană sexualitate, iar asta îl face să atragă dragostea cu uşurinţă. Ba mai mult, există oportunităţi pentru vacanţe romantice cu partenerul. Cei singuri vor descoperi iubirea în vecinătate. Sănătatea este bună, dar încercaţi să vă odihniţi mai mult. 

Capricornul

Capricornul se remarcă în activităţi sociale, încearcă să îşi întâlnească prietenii pe care i-a neglijat, să se ocupe de finanţe. Lucrurile se întâmplă la viteze mari şi sunt copleşiţi de progresul pe care îl fac. Există un aer de încredere şi magnetism în personalitatea Capricornului. Acesta are poate bifa chiar un sejur într-un loc idilic împreună cu partenerul.

Capricornul se bucură de succes financiar fără prea mult efort. De aceea, se poate aştepta la bani din surse necunoscute în această lună. Sănătatea este bună, dar puţin mai mult exerciţiu nu strică niciodată.

Vărsătorul

Vărsătorul întâmpină probleme în amor în această lună, iar asta pare să îi răpească pofta de viaţă pe care obişnuieşte să o afişeze de obicei. Prin urmare, Vărsătorul se va concentra în această lună pe deficienţele emoţionale. Simte nevoia de atenţie,de dragoste, de mai multă pasiune.

Câştigurile pot fi îmbunătăţite printr-o gestionare fiscală solidă. Mai mult de 50% dintre planete se află în Casa banilor, iar asta anunţă un număr mare de oportunităţi financiare. Puteţi intra în parteneriate financiare sau veţi obţine bani din moşteniri. Nu este exclus să obţineţi o primă şi de la locul de muncă.

Peştii

Peştii ar putea întâmpina probleme la locul de muncă, iar asta datorită firii autoritare pe care o afişează.
Interesele personale sunt mai importante decât interesele altora. Sunteţi tot mai agresivi şi încercaţi să aranjaţi lucrurile în felul vostru.

Cu toate astea, Peştii îşi pot atinge obiectivele cu usurinţă. Veniturile vor atinge nivelul maxim după data de 20 a lunii. Peştele se îmbracă pentru succes şi creează cu uşurinţă bogăţia.

Ba mai mult, excelează şi la capitolul dragoste, pentru că a reuşit să bifeze o relaţie compatibilă, ce pare că îi împlineşte sau se ghidează după principiul: Sexul te vindecă de tot!

În această lună, nativii sunt interesaţi să îşi îmbunătăţească aspectul fizic. Acest lucru se poate realiza printr-o dietă strictă şi exerciţii fizice

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Simona TUDORACHE
Simona Tudorache este jurnalist şi redactor al site-ului "Ce se întâmplă, doctore?", având în portofoliu articole şi interviuri cu medici, nutriţionişti şi specialişti în activitate fizică. De asemenea, Simona Tudorache este preocupată şi de zona de lifestyle sănătos, intervievând vedete ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”