Nico: „Am renunţat la diete, dar nu mai mânânc după ora 19.00”. Regimul de viaţă pe care îl respectă artista!

Cântă despre dragoste într-un mod special, iar mai nou despre un suflet pereche. Cel care a compus melodia este chiar soţul ei, Laurenţiu Matei., alături de care Nico împarte peste 20 de ani de cănicie. Are o viaţă frumoasă de familie, iar acesta pare să fie pilonul ce o ajută să depăşească fiecare obstacol. Despre dieta de viaţă pe care o respectă, de ce a renunţat să mănânce kiwi, ce tratamente de înfrumuseţare respectă acasă şi cum a trecut pe lângă moarte, Nicoleta Matei ( Nico) a povestit într-un interviu pentru Ce se întâmplă, doctore?!
  • Publicat:
Nico: „Am renunţat la diete, dar nu mai mânânc după ora 19.00''. Regimul de viaţă pe care îl respectă artista!

Cântă despre dragoste într-un mod special, iar mai nou despre un suflet pereche. Cel care a compus melodia este chiar soţul ei, Laurenţiu Matei, alături de care Nico împarte peste 20 de ani de cănicie. Are o viaţă frumoasă de familie, iar acesta pare să fie pilonul ce o ajută să depăşească fiecare obstacol.

Despre dieta de viaţă pe care o respectă, de ce a renunţat să mănânce kiwi, ce tratamente de înfrumuseţare respectă acasă şi cum a trecut pe lângă moarte, Nicoleta Matei ( Nico) a povestit într-un interviu pentru Ce se întâmplă, doctore?! 

Ce se întâmplă, doctore?: Cum îţi place să îţi începi dimineţile?

Nico: Cu o cafea. Sunt dependenta de cafea. Abia după îmi văd de programul zilei.

CSID: Mergi la sală? Care este sportul pe care îl practici cel mai des?

Nico: Da. Sunt pasionată de sport şi îmi fac timp pentru mişcare. Îmi place să merg la aerobic, iar acum că vine primăvara abia aştept să ies cu bicicleta în parc.

CSID: Cum te descurci în bucătărie, ce îţi iese cel mai bine?

Nico: Îmi place să gătesc şi chiar mă relaxează. Din păcate, nu am prea mult timp de petrecut în bucătărie, dar atunci când o fac preparatele îmi ies delicioase. Cred că sunt specialistă în drob de miel, zacuscă de vinete, supă de găluşti şi, fără modestie, lista ar putea continua.

CSID: Ai încercat vreodată să devii vegetariană?

Nico: Nu, dar încerc să elimin carnea sau măcar să reduc consumul. Nu prea reuşesc pentru că soţul meu găteşte carne şi nu mă pot abţine. Sunt pofticioasă!

CSID: Care este dieta care dă rezultate în cazul tău?

Nico: Cum îţi spuneam sunt pofticioasă şi treaba asta cu dietele nu prea îmi iese. Am tot încercat diete, dar am renunţat la ele de fiecare dată din varii motive. Reuşesc să nu mai mănânc după ora 19.00 şi m-am stabilizat la 65 de kg.

                                                            „Sunt alergică la Kiwi”

CSID: Care sunt alimentele pe care le eviţi?

Nico: Nu mănânc kiwi, pentru că sunt alergică.

CSID: Când iei câteva kilograme, cum scapi de ele?

Nico: Reduc totul la jumătate. Nu mă pot înfometa pentru că mi se face rău. Am păţit-o o singură dată şi a fost suficient!

 

CSID: Cum îţi protejezi tenul în anotimpul rece?

Nico: Hidratare cu o cremă adecvată şi un fond de ten.

CSID: Care sunt produsele cosmetice de care nu te desparţi?

Nico: Pe lângă alte produse profesionale, de foarte mulţi ani folosesc laptele Doina şi loţiunea tonică Lara. M-am obişnuit cu ele şi mi se par foarte bune şi potrivite tenului meu.

CSID: Care este parfumul tău favorit?

Nico: Aoud Cafe by Mancera şi Guerlain Insolance.

CSID: Ne poţi da o reţetă pentru ten pe care o faci acasă? Dar pentru păr?

Nico: Obişnuiesc să folosesc anumite produse pentru gomaj şi masca cu avocado pentru hidratarea şi revitalizarea pielii. Pentru păr folosesc celebrul tratament cu gălbenuş de ou, ulei de măsline, vitamina A, vitamina E şi miere. Nelipsit din îngrijirea părului şi a pielii este uleiul de cocos.

CSID: Momentul in care ai vrut o schimbare de look şi ai regretat?

Nico: Nu prea sunt adepta schimbărilor, deşi în următoarea perioadă voi avea nişte schimbări de look fabuloase, dar cu ajutorul perucilor. Într-un clip voi fi blondă, în altul  creaţă. Revenind la întrebarea ta, acum mulţi ani mi-am tăiat bretonul, nu mi-a plăcut şi l-am lăsat să crească. Perucile şi extensiile de păr mi se par fabuloase pentru o schimbare de look.

CSID: Ai vreo intervenţie chirurgicala? Te gândeşti la o schimbare?

Nico: Nu şi nici nu o să am. Mi-ar plăcea, dar nu am curaj.

CSID: Primii bani câştigaţi din muzică?

Nico: Cred că primii bani au venit atunci când cântam piesa Feelings, a fost, de fapt, un bacşiş. Nu mai ştiu ce mi-am cumpărat la aceea vreme, dar cea mai mare sumă de bani am obţinut-o când am plecat în China. Banii i-am investit în studioul de înregistrări.

CSID: Vedeta internaţională cu care eşti cel mai des asemuită?

Nico: Whitney Houston este şi artista pe care am admirat-o cel mai mult. În copilărie cântam foarte mult din repertoriul ei. Mă bucur şi că am avut ocazia să o văd într-un concert şi îi păstrez o amintire frumoasă. 

CSID: Pe ce cheltuieşti cel mai mult? Cea mai costisitoare investiţie făcută?

Nico: Investiţia în studioul de înregistrări şi într-o chitară pe care am dat 8.000 de euro. Cei mai multi bani îi cheltuiesc pe haine şi parfumuri.

CSID: E vreo culoare pe care o eviţi atunci când îţi ţinutele?

Nico: Rozul strident nu îmi place! În rest, nu evit culorile…

CSID: Care este zona din ţară unde te întorci întotdeauna cu plăcere? Unde vei merge în vacanţă în acest an?

Nico: Braşovul şi Sibiul îmi plac cel mai mult. Cât despre vacanţă, prefer să nu îmi fac planuri. Îmi doresc să vizitez Marocul şi aş vrea să mă întorc în Tunisia. În urmă cu câţiva ani am avut o vacanţă superbă acolo.

Ultimul lucru cu care te-a surprins fiica ta?

Nico: Un tort făcut de ea, de ziua mea de naştere.

                                „Am avut acum ceva vreme un puseu de tensiune foarte mare”

Ce îţi doreşti să ţi se împlinească în acest an?

Nico: Cel mai important este să fim sănătoşi! Restul sunt convinsă că vine de la sine. La capitolul dorinţe, mi-aş dori să demarăm afacerea fiicei mele.

CSID: Când ai fost ultima oară la medic şi de ce?

Nico: Obişnuiesc să îmi fac analizele de rutină, iar ultima oară am fost la medicul stomatolog.

CSID: Ai trecut vreodată pe lângă moarte?

Nico: Da. Am avut acum ceva vreme un puseu de tensiune foarte mare şi nu am să uit momentele acelea. Mi-a trecut după jumătate de oră. Cred că totul a fost pe fond de oboseală, căci analizele au fost şi sunt bune. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Simona TUDORACHE
Simona Tudorache este jurnalist şi redactor al site-ului "Ce se întâmplă, doctore?", având în portofoliu articole şi interviuri cu medici, nutriţionişti şi specialişti în activitate fizică. De asemenea, Simona Tudorache este preocupată şi de zona de lifestyle sănătos, intervievând vedete ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”