Harta orgasmului. Ţările unde femeile trăiesc cele mai tari senzaţii

Dacă femeile din Belgia, Franţa şi Irlanda par să trăiască momente furtunoase în dormitor şi să se bucure cel mai des de senzaţiile oferite de orgasm, cele din Finlanda încearcă să se mulţumească cu calitatea, nu cu calitatea.
  • Publicat:
Harta orgasmului. Ţările unde femeile trăiesc cele mai tari senzaţii

Sigurd Vedal a realizat prin intermediul site-ului său de întâlniri, VictoriaMilan.com, un sondaj care a reunit 8307 de femei active sexuale din Europa. Cercetarea a oferit răspunsuri surprinzătoare.

Dacă femeile din Belgia, Franţa şi Irlanda par să trăiască momente furtunoase în dormitor şi să se bucure cel mai des de senzaţiile oferite de orgasm, cele din Finlanda încearcă să se mulţumească cu calitatea, nu cu calitatea.

1. Belgia
Belgienii sunt cunoscuţi în special pentru talentul lor culinar, iar ciocolata şi vafele vorbesc de la sine, însă femeile nu pierd timpul nici în dormitor. Acestea au găsit modul ideal de a arde calorii, aşa că ajung la orgasm de 13,86 ori pe săptămână.

2. Franţa
Nu mai e un secret pentru nimeni că francezii iubesc să facă dragoste şi că bărbaţii sunt cei mai buni amanţi din lume, aşa că le oferă partenerele lor 11, 34 de orgasme pe săptămână.

3. Irlanda
Şi irlandezele par să fie norocoase la acest capitol. Ele ajung să fie în extaz de10,64 ori în şapte zile. Vremea rea din Irlanda oferă cuplurilor o scuză corectă pentru a petrece mai mult timp în dormitor.

4. Anglia
În spatele uşilor închise, englezii nu sunt atât de rezervaţi pe cât îşi doresc să pară. Femeile din Anglia au orgasm de 9.87 ori în şapte zile.

5. Spania
Spaniolii îşi folosesc flerul şi pasiunea şi în dormitor, aşa că nu uită niciodată să îşi ducă partenerele pe culmile plăcerii. În medie, spanioloaicele spun că au orgasm de 9,73 ori pe săptămână.

6. Olanda
Olandezele nu renunţă în ruptul capului la mersul pe bicicletă, dar, după câte se pare, au şi alte sfăbiciuni. Ele ating punctul culminant între cearşafuri de 9,31 ori pe săptămână.

7. Norvegia
Norvegienii adoră să îşi petreacă timpul în dormitor. Şi pentru că domnii cred în egalitatea dintre sexe au grijă să îşi trateze partenerele aşa cum se cuvine. Ca şi rezultat, femeile apasă butonul plăcerii de 9.17 ori pe săptămână.

8. Danemarca şi Suedia
Danezii şi suedezii nu sunt cu mult în urma vecinilor lor din Norvegia. Scandinavii sunt cunoscuţi pentru dorinţa lor de a experimenta lucuri noi în dormitor. În general, femeile ating orgasmul de 8, 89 ori pe săptămână.

9. Italia
Romantismul şi şarmul italienilor se resimt şi în intimitate, iar italiencele pot depune mărturie. Acestea sunt tot timpul răsfăţate de partenerii lor, de aceea simt plăcerea de 8.26 ori pe săptămână.

10. Grecia
Grecia este locul perfect unde poţi da frău năzuinţelor tale sălbatice. Femeile fac sex şi ajung la orgasm de 7.84 ori pe săptămână, iar bărbaţii nu ezită să îşi folosească abilităţile  amoroase.

11. Germania
Femeile din Germania nu au nicio reticienţă în aş face cunoscute nevoile, iar bărbaţii nu au nicio problemă a le respecta dorinţele. Acestea ţintesc orgasmul de 7, 63 de ori pe săptămână.

12. Elveţia şi Slovacia
Dacă te întrebi de ce femeile din Elveţia şi cele din Slovacia arată atât de sănătoase, răspunsul ar putea fi pentru că au cel puţin un orgasm pe zi. Acestea reuşesc să atingă plăcerea maximă de 7, 21 de ori pe săptămână.

13. Ungaria
Maghiarii nu sunt niciodată înfometaţi după plăcere, poate şi pentru că femeile se bucură de 6,72 orgasme pe săptămână de la bărbaţii lor.

14. Austria
Bărbaţii din Austria sunt grozavi în dormitor. Ei au întotdeauna grijă de viaţa amoroasă a partenerelor lor şi se asigură că acestea ating orgasmul de cel puţin 6.44 ori pe săptămână.

15. Polonia
Polonezii sunt renumiţi pentru că muncesc din greu şi nu îşi iau niciodată pauză, mai ales atunci când trebuie să petreacă momente de tandreţe în compania iubitelor. Femeile resimt orgasmul de 6.37 ori pe săptămână.

16. Cehia
Femeile din Republica Cehă sunt cunoscute pentru frumuseţea lor, aşa că bărbaţii au înţeles că trebuie să le ofere întotdeauna momente de satisfacţie, asta dacă nu îşi doresc să le piardă. Ca să nu caute iubirea în altă parte, bărbaţii îşi mulţumesc partenerele de 5.95 de ori pe săptămână.

17. Portugalia
Nici în Portugalia femeile nu duc lipsa orgasmului. Ele sunt răsplătite în medie de 5.67 ori pe săptămână.

18. Finlandia
Femeile din Finlanda nu au atât de multă activitate. Pentru ele însă primează calitatea, nu cantitatea, aşa că se mulţumesc cu 4.48 orgasme pe săptămână.

Fondatorul site-ului Victoria Milano, Sigurd Vedal, crede că femeile ar trebui să fie răsfăţate cât mai des în dormitor: „Ştim cu toţii că necesită ceva timp şi efort pentru a învăţa ceea ce face ca o femeie să atingă orgasmul, iar cercetările noastre arată că acestea au devenit mai încrezătoare în a spune ceea ce-şi doresc.” Este un fapt dovedit că multe femei din Europa au mai mult de un orgasm pe zi. O viaţa sexuală satisfăcătoare poate fi minunată, atât pentru sănătatea noastră fizică, cât şi mentală”,  mărturiseşte ea.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Simona TUDORACHE
Simona Tudorache este jurnalist şi redactor al site-ului "Ce se întâmplă, doctore?", având în portofoliu articole şi interviuri cu medici, nutriţionişti şi specialişti în activitate fizică. De asemenea, Simona Tudorache este preocupată şi de zona de lifestyle sănătos, intervievând vedete ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”