BE FIT ediţia a II-a: Cum slăbim vara? VIDEO by CSID

Peste 500 de participanţi au avut ocazia să afle informaţii utile şi sfaturi pertinente despre cum să avem un stil de viaţă sănătos de la cei mai în vogă promotori ai nutriţiei sănătoase: Irina Reisler şi Cristian Mărgărit.
  • Publicat:

Peste 500 de participanţi au umplut sala din locaţia ultracentrală Cinema PRO. Aici, ei au avut ocazia să afle informaţii utile şi sfaturi pertinente despre cum să avem un stil de viaţă sănătos de la cei mai în vogă promotori ai nutriţiei sănătoase: Irina Reisler şi Cristian Mărgărit.

Beatrice Osanu (redactor-şef, CSID) şi Bianca Poptean (editor, CSID) au moderat evenimentul. Iar Monica Ileana Duţă (Alpro) şi Cosmin Dobranis (Mio) au fost invitaţii surpriză.

Tema principală abordată în cadrul evenimentului a fost slăbirea în sezonul estival. Vara este perioada ideală pentru a începe un proces sănătos de slăbire datorită: alimentelor de calitate, fructelor şi legumelor de sezon, zilelor mai lungi, perioadelor de vacanţă şi mişcării în aer liber.

Irina Reisler este jurnalist şi promotor al vieţii sănătoase. A slăbit 54 de kilograme, folosind o dietă bazată numai pe principii care promovau un stil alimentar echilibrat. “Vara avem la îndemână alimente uşoare, dar totul ţine de determinarea personală” este de părere Irina Reisler. 
 
Încercaţi să uitaţi de dietele fixe, procesul de slăbire trebuie să fie echilibrat. Ajutorul psihologic, organizarea, disciplina fac din acest proces un job permanent ce necesită energie, timp şi, uneori, bani”, este de părere Cristian Margarit, invitatul Be FIT by CSID.
 
Următorul pas, este apelarea la un nutriţionist, cu care să colaboraţi pe termen lung. Este important ca nutriţionistul să recomande meniuri variate, personalizate.

Partenerii noştri pentru acest eveniment au fost: ALPROMIOBritaDr. OrganicActiviaNescafe Dolce Gusto si Catena.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: