Vrei să fii în centrul atenţiei la festivalurile muzicale? Iată 5 tipuri de make-up pe care le poţi adopta!

Febra festivalelor muzicale este în toi! Electric Castle tocmai s-a terminat, iar agitaţia pregătirilor pentru Untold şi Summer Well a început. Dacă eşti în pană de idei cu privire la machiajul ideal pentru concertele în aer liber, Andreea Haş, make-up artist, îţi vine în ajutor! Iată top 5 tendinţe de machiaj pe care trebuie să le adopţi dacă urmează să participi la un astfel de festival şi îţi doreşti să fii în centrul atenţiei!
  • Publicat:
Vrei să fii în centrul atenţiei la festivalurile muzicale? Iată 5 tipuri de make-up pe care le poţi adopta!

Febra festivalelor muzicale este în toi! Electric Castle tocmai s-a terminat, iar agitaţia pregătirilor pentru Untold şi Summer Well  a început. Dacă eşti în pană de idei cu privire la machiajul ideal pentru concertele în aer liber, Andreea Haş, make-up artist, îţi vine în ajutor! Iată top 5 tendinţe de machiaj pe care trebuie să le adopţi dacă urmează să participi la un astfel de festival şi îţi doreşti să fii în centrul atenţiei!


Ochi sclipitori
Pentru un look glamour, alege să apelezi la ajutorul nuanţelor metalice, cum ar fi de bronz şi aurii, care arata spectaculos pe un fundal de ten mediu. „Pentru machiajul de festival alege pleoapele sclipitoare, dar nu exagera. Sunt jucăuşe şi îndrăzneţe, accentuând privirea şi oferindu-i un aer seducător. În cantitatea potrivită, acest machiaj poate fi purtat şi la concertele din timpul zilei” , spune Andreea Haş, make-up artist.

Look de prinţesă
Culorile care trebuie folosite dacă îţi doreşti să adopţi un look cuminţel, de prinţesa, sunt roz pal sau verde. Încearcă texturi inovatoare, cu vitamine şi minerale, moi, confortabile şi uşor de aplicat, chiar şi cu degetele, de permite un make-up rapid şi o culoare sublimă, ce rămână intactă pentru mult timp.

„Pentru un look complet, optează pentru un ruj pal, în nuanţe de crem sau roz şi apelează la ajutorul unui balsam de buze cu unt de mango şi ceramide din floarea soarelui, care conţine şi factor de protecţie solară, special pentru a îţi proteja buzele de razele toride ale soarelui” , declară Andreea Haş.

Stilul Cleopatrei
Stilul Cleopatrei se caraterizeaza prin evidentiarea ochilor cu ajutorul eyeliner-ului negru. Tusul trebuie să fie aplicat astfel încât să se continue de la colţul interior al ochiului până la colţul exterior, cu o linie dreaptă şi subţire.

Smokey-eyes
Un smokey eyes realizat cu un fard de pleoape gri grafit strălucitor, va arăta minunat indiferent de culoarea ochilor tăi. Pulberea gri este foarte pigmentata şi are acţiune iluminatoare. Texturile inovatoare, confortabilă şi uşor de aplicat, chiar şi cu degetele, permit un make-up rapid şi o culoare ce rămâne intactă pentru mult timp.

Buze în culori stridente
La aceste festivaluri te poţi juca oricât îţi doreşti cu imaginaţia şi poţi purta orice! Dacă nu îţi place foarte mult să te machiezi, dar vrei totuşi să ieşi în evidenţă, poţi opta prin a-ţi accentua buzele! Acest sezon sunt în mari tendinţe buzele în culori tari, ţipătoare, care să iasă imediat în evidenţă!

Oricare ar fi machiajul pe care te-ai decis să-l adopţi, nu uita că trebuie să-ţi protejezi tenul! Atât fondul de ten, cât şi baza de machiaj ar trebui să conţină factor de protecţie solară, cel puţin SPF 15, deşi ideal ar fi SPF 30. Fondul de ten trebuie să fie mult mai lejer şi waterproof (rezistent la apă), pentru a rezista pe timp idelungat ”, declară make-up artistul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: