Sexul astral: un nou tip de amor ce garantează o experienţă intensă

Ai practicat până acum sexul astral cu partenerul/partenera? Este un nou tip de amor ce garantează o experienţă intensă
  • Publicat:
Sexul astral: un nou tip de amor ce garantează o experienţă intensă

Un nou tip de amor a început “să prindă la public”, în special în America. Este vorba despre sexul astral. Conceptul bizar a pornit de la hipnoterapeutul şi astrologul Steve G. Jones.

De cele mai multe ori sexul este catalogat ca fiind intens, de calitate, slab, sau chiar o greşeală, însă până acum sexul nu a fost niciodată descris ca o proiecţie astrală. Mai exact o experienţă extracorporală.

Senzaţia de decorporalizare are loc de obicei în cazul unor persoane care au trăit un şoc sau sunt în stare critică, la limita dintre viaţă şi moarte. A fost asociată deseori cu fenomenul de „experienţă la limita morţii”. Şi persoanele care suferă de paralizie în somn relatează uneori asemenea senzaţii, în care au halucinaţii sau vise conştiente şi simt că plutesc deasupra propriului corp.

Pornind de la aceaste informaţii specialistul Steve G.Jones a “combinat” experienţa extracorporală cu sexul. Hipnoterapeutul susţine că putem să obţinem această stare prin exerciţiu, chiar în timp ce întreţinem relaţii sexuale.  Partenerii pot atinge, prin anumite tehnici de concentrare, un punct culminant. Sufletele celor doi se conectează în timpul contactului sexual, totul la un nivel profund. Atunci când practicăm sexul astral este imposibil să minţim şi să simulăm orgasmul, potrivit declaraţiilor specialistului pentru mirror.co.uk.

Dacă te-ai plictisit de sexul “tradiţional” şi ai încercat până acum toate poziţiile din Kama Sutra este timpul să experimentezi şi alte tipuri de amor!

Sex în vis/ visarea lucidă

Visarea lucidă este o stare în care cel care visează devine conştient de visul său, fară ca somnul să fie înterrupt. Subiectul poate chiar să îşi aleagă visul. Visarea lucidă se poate realiza prin voinţă. Să întreţii relaţii sexuale în vis poate fi amuzat, plăcut şi desigur fără riscuri. Poţi avea parte de amor intens cu actorii preferaţi sau poate cu un cunoscut din viaţa reală, în vis totul este permis, mai ales într-un vis lucid. Dacă eşti femeie poţi beneficia de orgasme adevărate în timp ce eşti cufundată în visarea ludică. Iar dacă eşti bărbat este puţin mai dificil deoarece te poţi excita intens şi poţi avea erecţie, însă, ejacularea se poate lăsa aşteptată, ceea ce duce la frustrări, totuşi acest tip de sex merită experimentat.

Sex astral/sex corporal

Proiecţia astrală este o interpretare a experienţei extracorporale obţinută fie în starea de veghe, fie prin visare lucidă sau prin meditaţie profundă. Sexul astral se poate practica şi cu un partener care nu se poate atinge experienţe extracorporale.  Dacă conştiinţa ta poate să părăsească temporar corpul fizic şi să funcţioneaze independent, în timp ce acesta din urmă rămâne pasiv în starea pe care noi o cunoaştem drept somn, atunci te poţi întâlni cu energia partenerului, care la rândul lui poate experimenta vise erotice cu tine în rolul principal.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cristiana Trifu
CRISTIANA TRIFU, Web-Editor. Creeză conţinut, vine cu idei, încearcă să inspire şi să ajute cât mai mulţi oameni. Este fascinată de mintea umană şi preocupată de autocunoaştere şi descoperirea de sine. Iubeşte să călătorească şi este mereu în căutarea unei noi aventuri. Îşi ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”