7 paşi simpli pentru îmbunătăţirea perfomanţei sexuale. Masturbarea ajută!

Apetitul sexual, potenţa şi performanţa sexuală descriu dorinţa sexuală şi capacitatea induvidului de a avea o erecţie spontană, puternică, ce poate fi controlată înaintea ejaculării, în timpul unui contact sexual. Potenţa se referă la abilitatea de a obţine şi de a menţine o erecţie până în momentul orgasmului şi nu are legătură cu mărimea penisului.
  • Publicat:
  • Actualizat:
7 paşi simpli pentru îmbunătăţirea perfomanţei sexuale. Masturbarea ajută!

Apetitul sexual, potenţa şi performanţa sexuală descriu dorinţa sexuală şi capacitatea individului de a avea o erecţie spontană, puternică, ce poate fi controlată înaintea ejaculării, în timpul unui contact sexual. Potenţa se referă la abilitatea de a obţine şi de a menţine o erecţie până în momentul orgasmului şi nu are legătură cu mărimea penisului.

Nu e nevoie să mergi la farmacie sau să apelezi la tot felul de metode controversate pentru îmbunătăţirea performanţei sexuale. O atenţie sporită trebuie acordată sănătăţii întregului organism şi în special sistemului circulator. Dacă acesta funcţionează în limite normale, performanţa ta sexuală are din start de câştigat. Tonusul penisului, circulaţia sângelui şi oxigenarea zonei se menţin prin exerciţiu, adică în erecţii regulate.

Cu ajutorul unor mici obiceiuri sănătoase poţi deveni un armăsar în pat:

1.E timpul să te apuci de sport
Este cunoscut faptul că exerciţiile de tip cardio sunt benefice pentru sănătate. Îţi poţi creşte libidoul cu doar 30 de minute pe zi de exerciţii fizice intense precum alergarea sau înotul.

2. Mănâncă fructe şi legume care sunt renumite că îmbunătăţesc circulaţia sângelui
Circulaţia proastă a sângelui poate da naştere la numeroase probleme de sănătate. Acestea pot fi ameliorate prin dietă. Efecte pozitive la nivelul circulaţiei au usturoiul, ceapa, bananele, mirodeniile picante.

3. Dieta bogată în acizi Omega-3
Alimentaţia trebuie să mai cuprindă acizi graşi Omega-3 (grăsimi sănătoase). Aceştia se găsesc în: fructe de mare, peşte (ton, somon), icre, ulei de peşte, ouă, avocado, suc de portocale, ulei din seminţe de in, nuci, fasole, tofu.

4.Reducerea stresului ajută enorm la creşterea performanţei sexuale
Redu stresul prin meditaţie, yoga, ceaiuri din plante şi prin exerciţii de respiratie. Nivelul ridicat de cortizol creşte inflamaţia în organism şi afectează dorinţa sexuală.

5.Renunţă la obiceiurile nesănătoase
Renunţă la fumat, deoarece acesta creşte nivelul de colesterol şi întăreşte vasele de sânge. Performanţa sexuală este afectată şi de consumul de alcool.

6.Soarele influenţează viaţa sexuală
Lumina şi căldura solară au acţiune benefică asupra activităţii cerebrale şi hormonale răspunzătoare de sexualitatea noastră. Expunerea îndelungată la soare, creşte activitatea hormonilor responsabili de menţinerea unei vieţi sexuale active – serotonina şi testeronul. Terapia solară este parte integrantă din procesul de vindecare a persoanelor cu probleme sexuale. Expunerea prelungită la lumină ajută la creşterea moralului, favorizând dorinţa sexuală.

7.Masturbarea ajută!
Cercetătorii au ajuns la concluzia că masturbarea contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii celor care o practică şi la îmbunătăţirea vieţii sexuale a cuplurilor.

Masturbarea ajută la creşterea dorinţei sexuale, fiind o bună soluţie pentru menţinerea sănătăţii sexuale în cazul unei tulburări hipoactive a dorinţei sexuale.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cristiana Trifu
CRISTIANA TRIFU, Web-Editor. Creeză conţinut, vine cu idei, încearcă să inspire şi să ajute cât mai mulţi oameni. Este fascinată de mintea umană şi preocupată de autocunoaştere şi descoperirea de sine. Iubeşte să călătorească şi este mereu în căutarea unei noi aventuri. Îşi ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”