5 semne că eşti o femeie bună în pat

Cu siguranţă orice femeie s-a întrebat, la un moment dat, dacă se pricepe să îşi facă fericit bărbatul în pat. Mai jos îţi spunem care sunt semnele care îţi arată că iubitul tău este înnebunit de mişcările tale în pat.
  • Publicat:
5 semne că eşti o femeie bună în pat

Cu siguranţă orice femeie s-a întrebat, la un moment dat, dacă se pricepe să îşi facă fericit bărbatul în pat.

Mai jos îţi spunem care sunt semnele care îţi arată că iubitul tău este înnebunit de mişcările tale în pat.

Ia măsuri dacă aceste semne nu se regăsesc în comportamentul lui!

5 semne că eşti bună în pat

Îşi încleştează mâinile şi picioarele – este un semn fizic al faptului că este în extaz. Dacă îţi vezi iubitul că face asta, înseamnă că eşti pe drumul cel bun şi că faci bine ceea ce faci. 

Vrea din nou şi din nou – dacă abia aţi terminat o partidă de sex şi el deja vrea să o luaţi de la capăt, e clar că e înnebunit după tine şi că nu se mai satură de corpul tău. Aşa că ia o gură de aer şi fii pregătită pentru o nouă rundă de sex sălbatic.

Te atinge senzual în timpul zilei – un tip care adoră să facă sex cu tine va fi întotdeauna foarte excitat în prezenţa ta şi îi este greu să nu te atingă. Flirtul verbal este un reminder al faptului că te doreşte, iar atingerile sunt semnul fizic al acestei dorinţe de nestăpânit. 

Îţi spune că ai fost grozavă după o partidă de sex – bărbaţii nu o spun doar de dragul de a o spune, ci chiar cred asta (spre deosebire de femei, care obişnuiesc să mimeze orgasmul şi să mintă în privinţa plăcerii resimţite în timpul actului sexual). 

Încearcă poziţii sexuale noi – orice bărbat este competitiv şi simte nevoia să te impresioneze dacă eşti foarte bună în pat. La rândul lui, va dori să îţi arate că este un as într-ale sexului şi va căuta să te surprindă cu noi mişcări sau poziţii care să te aducă în an nouălea cer. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”