Tunsori de vară la modă în 2017 (FOTO)

Hairstylistul Cristi Pascu ne spune care sunt tendinţele în sezonul cald, exemplificând în ce mod ne putem tunde, coafa sau vopsi pentru a fi la modă.
  • Publicat:
Tunsori de vară la modă în 2017 (FOTO)

Vara acestui an aduce cu sine o serie de noutăţi în ceea ce priveşte coafurile.

Hairstylistul Cristi Pascu ne spune care sunt tendinţele în sezonul cald, exemplificând în ce mod ne putem tunde, coafa sau vopsi pentru a fi la modă.
 

Tunsori de vară în tendinţe în vara 2017

Coafurile Pixie

În cazul femeilor care au sau vor părul scurt, se poate apela la coafura de tip Pixie. Scurt şi chiar exagerând puţin.  Vă puteţi rade pe lateral sau la spate pentru un plus de avangardism.

Bobul texturizat

În cazul femeilor care au părul mediu, bobul texturizat este coafura-vedetă. Acesta poate fi mai mult sau mai puţin lung, însă foarte franjurat la vârfuri pentru a permite versatilitate. „Poţi să-l aranjezi drept, să-i dai volum, poţi să-i faci bucle gen beach waves, care se poartă şi în această vară”, adaugă specialistul.

Wet Look

Aceasta este o coafură cool, simplă şi spectaculoasă, care nu necesită un efort deosebit. Este recomandată în special femeilor cu păr mediu sau lung. „Ai nevoie de o cremă de păr, un gel şi un fixativ puternic. Coafura wet look va fi vedetă anul acesta la petrecerile de pe plajă, fie că sunt ele pe timp de zi sau noaptea în club”, spune Pascu.

Împletiturile

Sunt mereu în vogă, însă totul depinde de cantitatea şi calitatea părului. Se poartă nodurile sau coada de cal în variaţiuni, de la o coafură de zi la una de  seară.

Blond şi arămiu

Atunci când vorbim despre nuanţe, sezonul cald este mult mai darnic. „Putem merge de la un blond platinat, alb sau gri pentru cele care vor să fie în tendinţe, la un arămiu închis pentru femeile care vor să fie în ton cu sezonul estival, dar preferă o nuanţă mai domestică”, declară Cristi Pascu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
2 coafuri lejere de vară
2 coafuri lejere de vară
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: