Zahărul – îl eliminăm sau nu de tot din dietă? VIDEO BrulesBrocks

Suntem Beatrice şi Bianca, jurnaliste "Ce se întâmplă, doctore?", pasionate de viaţă sănătoasă, la curent cu trenduri, studii, sfaturi de tot felul, intrigate de controverse, hotărâte să le dezbatem într-o manieră relaxată. Dezbatem astăzi tema dedicată consumului de zahăr. E bine sau nu să renunţăm la el? Cum putem s-o facem mai uşor?
  • Publicat:
  • Actualizat:

Suntem Beatrice şi Bianca, jurnaliste „Ce se întâmplă, doctore?”, pasionate de viaţă sănătoasă, la curent cu trenduri, studii, sfaturi de tot felul, intrigate de controverse, hotărâte să le dezbatem într-o manieră relaxată.

Explorăm argumente pro şi contra, decise să facem, pe cât posibil, lumină în tot acest ocean de informaţii despre sănătate, diete, sport şi frumuseţe.

Dezbatem astăzi tema dedicată consumului de zahăr. E bine sau nu să renunţăm la el? Cum putem s-o facem mai uşor?

Cum îl ocolim la aniversări? Sunt îndulcitorii soluţia? Dar fructele uscate? În acest episod, veţi găsi şi câteva răspunsuri la aceste întrebări, dar şi mici trucuri prin care se poate atenua impactul negativ al zahărului asupra organismului. Enjoy!

Make up: Nadia Comanici şi Cristina Marina,make up artists Bobbie Brown 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult