O adolescentă nu şi-a mai tăiat unghiile de 3 ani! Vezi cum arată unghiile lungi de 15 centimetri FOTO

O unghie ruptă înseamnă sfârşitul lumii pentru unele femei. Imaginaţi-vă cum s-ar simţi Simone Taylor, o adolescentă de 16 ani, care nu şi-a mai tăiat unghiile de trei ani, din 2014!
  • Publicat:
  • Actualizat:

O unghie ruptă înseamnă sfârşitul lumii pentru unele femei. Imaginaţi-vă cum s-ar simţi Simone Taylor, o adolescentă de 16 ani, care nu şi-a mai tăiat unghiile de trei ani, din 2014!

Originară din Nuremberg, Germania, Simone are unghii lungi de peste 15 centimetri.

„Iniţial”, spune ea pentru DailyMail, „nu am vrut să le las să crească atât de mult, dar pe măsură ce creşteau primeam din ce în ce mai multe complimente.”
 

Unghiile tinerei fac acum înconjurul lumii! Potrivit cotidianului britanic, Simone pierde ore întregi îngrijindu-şi preţioasele unghii. Îi ia mai bine de o oră şi jumătate numai să şteargă oja şi aproape trei ore să îşi vopsească unghiile!

În mai 2015, Simone şi-a creat o pagină de Instagram, urmărită în prezent de peste 10.000 de fani.

„Mulţumită acestor oameni care mă urmăresc cu interes pe Instagram m-am simţit întotdeauna bine aşa cum sunt, în ciuda numeroaselor comentarii negative la adresa unghiilor mele”, spune adolescenta.

Galerie foto

vezi galeria
25 foto

Cum orice succes vine cu un preţ, Simone recunoaşte că îi este foarte dificil să facă lucruri obişnuite pentru alte persoane.

„Trebuie să fiu foarte atentă atunci când mă îmbrac sau mă spăl pe cap. Chiar dacă unghiile mele nu se rup aşa uşor, mă dor foarte tare dacă se prind, de exemplu, într-un fermoar. De asemenea, nu pot să joc volei sau baschet”, spune tânăra.

Surprinzător, spălatul pe dinţi şi folosirea toaletei nu îi pun piedici tinerei. „Multe persoane îmi pun întrebarea cu folosirea hârtiei igienice când îmi văd unghiile”, se amuză ea.

Unghiile exagerat de lungi îi pun însă probleme tinerei în plan şcolar. Ea nu poate să ţină corect un stilou şi nu poate tasta la calculator decât cu încheieturile degetelor.  

„Profesorii încearcă tot timpul să mă convingă să îmi tai unghiile, dar nu reuşesc. Din cauza asta, am note destul de mici la şcoală”, afirmă Simone.

Pentru a menţine rezistenţa unghiilor, Simone foloseşte două straturi de întăritor de unghii şi ulei de cuticule de fiecare dată când foloseşte ojă.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”