Injecţia care măreşte penisul cu aproape 4 centimetri!

Se spune că mărimea nu contează, dar tot mai mulţi bărbaţi caută în mediul virtual soluţii pentru alungirea sau îngroşarea penisului. Un chirurg susţine că a descoperit soluţia: injecţia cu sânge pentru mărirea penisului!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Injecţia care măreşte penisul cu aproape 4 centimetri!

Se spune că mărimea nu contează, dar tot mai mulţi bărbaţi caută în mediul virtual soluţii pentru alungirea sau îngroşarea penisului. Un chirurg estetician din New York, doctorul Norman Rowe, susţine că a descoperit soluţia: injecţia cu sânge pentru mărirea penisului, mai exact a circumferinţei acestuia! Terapia Vampir sau PRP (Platelet Roch Plasma) este inspirată din medicina sportivă, care presupune injectarea de sânge propriu (plasmă îmbogăţită cu trombocite) intramuscular, scrie DailyMail.

Medicul susţine că această injecţie poate creşte circumferinţa penisului cu aproape 4 centrimetri. Injecţia cu sânge propriu este folosită şi în cazul femeilor care nu reuşesc să ajungă la orgasm

Partea şi mai bună a acestei intervenţii este că nu durează decât 10 minute şi nu este necesară o perioadă de recuperare. 

„În ultimii 10 ani, am tot văzut că moda injectării cu botox ia amploare în rândul femeilor care vor buze mai mari, să scape de riduri etc. Am început să mă întreb ce pot face pentru a-i ajuta şi pe bărbaţi să fie mai mulţumiţi de aspectul lor”, spune doctorul.

Medicul spune că ideea i-a venit în 2013, când Kobe Bryant, un faimos baschetbalist, a beneficiat de tratamentul cu sânge propriu pentru a se recupera mai rapid în urma leziunilor suferite. 

Dr. Rowe mai susţine că terapia mai poate avea efecte benefice şi în cazul bărbaţilor care se confruntă cu disfuncţii erectile. Pentru rezultate excelente, el îi sfătuieşte pe cei care se supun acestei intervenţii să evite sexul timp de două zile. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”