Cum a slăbit Feli Donose peste 30 de kilograme în 6 luni

Feli face o mărturisire video impresionantă pe pagina sa oficială de Facebook, prin care răspunde miilor de mesaje şi întrebări pe care le-a primit în ultimele luni în legătură cu faptul că a slăbit mai bine de 30 de kilograme.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cum a slăbit Feli Donose peste 30 de kilograme în 6 luni

Feli face o mărturisire video impresionantă pe pagina sa oficială de Facebook, prin care răspunde miilor de mesaje şi întrebări pe care le-a primit în ultimele luni în legătură cu faptul că a slăbit mai bine de 30 de kilograme.

„M-am operat la stomac”, îşi începe Feli confesiunea care vine la 6 luni de la intervenţia pe care a ales, la sfatul medicilor, să o facă. 

Artista a evitat să vorbească despre asta până acum, pentru că efectele intervenţiei le resimte încă pe toate planurile, atât fizic, cât şi emoţional şi raţional, şi i-a trebuit timp să le asimileze, să se obişnuiască cu ele pentru a reuşi să le povestească.

„Am decis să fac pasul ăsta, nu îmi pare rău, dar nu vreau să credeţi că e cea mai bună soluţie, nu e deloc uşor. Nimic nu este mai frumos decât să te poţi bucura de corpul tău întreg”, mărturiseşte artista care îşi doreşte ca fiecare femeie să găsească echilibrul între corp, minte şi suflet şi să aibă grijă de sănătatea sa înainte de a fi pus în situaţia de a lua o decizie grea şi de a alege între mai multe variante extreme. 

În confesiunea ei video, Feli povesteşte multe despre drumul lung, presărat cu derive şi nenumărate diete care în ciuda unei aparenţe eficiente, se dovedeau a fi ineficiente sau nesănătoase.

„Am încercat toate dietele posibile, pe grupă sanguină, disociate, cele cu zeamă de varză, inclusiv m-am înfometat 20 de zile sub motivul detox. Fierbeam legume şi beam apă cu puţină sare şi piper, mă minţeam că e pentru detox, doar că de fapt mă înfometam. Şi de la toate acestea ajungeam să mă îngraş la loc şi încă puţin peste”, povesteşte Feli, care subliniază că a trecut şi prin etapa slăbitului sănătos cu sală şi grijă la alimentaţie, însă fără a putea menţine acest stil de viaţă din cauza programului şi a deselor deplasări la concerte prin ţară. 
   
La 6 luni de la intervenţia chirurgicală la stomac, Feli simte nevoia să povestească despre viaţa şi rigorile de după operaţia ireversibilă de micşorare a stomacului:

„Dacă nu ai grijă şi nu respecţi ce zic doctorii şi nutriţionistul după operaţie, nu ai făcut nimic. Ai nevoie de un an de zile să te recuperezi, ai nevoie de calciu, magneziu, fier etc. Trebuie documentat foarte bine ce înseamnă această operaţie şi mai ales ce presupune perioadă de după operaţie”.

Feli se adaptează încă la noile coordonate ale vieţii sale, la noile rigori şi ritualuri alimentare de la care nu are voie să se abată, la starea organismului său care este într-o continuă transformare, la programul strict de sport şi masaj, la nouă Feli pe care o priveşte în oglindă:

„Am slăbit 30 de kilograme şi mă bucur că acest lucru nu a avut un impact foarte mare asupra pielii, dar mă duc la masaj, fac tratamente pentru piele, fac sport, în sfârşit mă pun pe picioare. Eu abia acum am înţeles ce înseamnă să ai grijă de tine şi să te pui pe primul loc, trebuie să fie un echilibru în viaţă, echilibru la care eu acum muncesc foarte mult”.

Din perspectiva istoriei sale, Feli îndrăzneşte să sfătuiască fetele preocupate de kilograme să nu aleagă dietele rapide şi nici soluţiile extreme de slăbit fără să se documenteze foarte bine înainte sau să discute cu medicii despre asta.

„Nu îmi pare rău că am luat această decizie, mi-a schimbat viaţa, era fix ce aveam eu nevoie şi asta mă împinge şi mai tare să am grijă de sănătatea mea”, spune Feli în confesiunea sa video,subliniind însă că aceasta a fost cea mai bună soluţie pentru ea, însă poate fi un pas greşit pentru alţii fără documentare, informare şi consiliere medicală. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”